08.10.2020  |  Branchenyt

Få bedre leveringsevne på dine rammeaftaler

Indhold fra partner Hvad er dette?

I Dynamics 365 Supply Chain Management findes der ikke en smart måde at lade rammeaftaler indgå i varedisponeringen. Bredana Axcite har udviklet et værktøj, der effektivt øger din leveringsevne og servicering af de kunder, du indgår rammeaftaler med.

Værktøjet er en del af Bredana Axcites modulpakke Axcite Sales til Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management, og er udviklet til at effektivsere afviklingen af de rammeaftaler, som din virksomhed indgår med kunder om køb af bestemte varer i en given mængde over en længere periode, men hvor leveringsbehovet ikke specificeres på forhånd.

Værktøjet består af en smart forecast-funktion, og kan på baggrund af data fra din rammeaftale, beregne forventede salgsprognoser over hvilke mængder af den pågældende vare, som kunden forventes at aftage i løbet af rammeaftalens periode. 

Dermed bliver det nemmere for dig som virksomhed at være på forkant med din kundes behov og bestille varer hjem, før kunden reelt lægger sin ordre. Det er med til at sikre en bedre leveringsevne og service overfor dine kunder. 

Du kan læse mere om løsningen på Bredana Axcites hjemmeside, og er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du ønsker at høre mere om løsningen. 

Mere fra Bredana Axcite A/S

Bredana Axcite A/S

https://www.bredana-axcite.dk/

Bredana Axcite A/S er Microsoft Dynamics partnervirksomhed og har leveret IT løsninger til danske virksomheder i snart 30 år. Kernen i vores virksomhed er, at vi forstår jeres forretning. De fleste af vores konsulenter er hentet fra industrien, hvor de selv har arbejdet med produktion, logistik eller økonomi. Det betyder, at de kan tage dialogen med din virksomheds f…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere