El-palletruck

Branchenyt

PREMiA EM – Gør det til en fornøjelse at køre med palletruck

Mitsubishi Forklift Trucks præsenterer en eldrevet palletruck i særklasse

Indhold fra partner

Lager & distribution

Linde H20-H35/1202 – skabt til den digitale tidsalder

N.C. Nielsen kan nu præsentere fremtidens digitale modvægtstruck, nemlig Linde H20-H35/1202. Den nye Linde gaffeltruck sætter helt nye tekniske standarder omkring effektivitet, sikkerhed, brugervenlighed, køreoplevelse og digital performance – og den innovative truck er således forberedt til fremtidens digitale industrilogik.

Indhold fra partner

Branchenyt

Praktisk og perfekt plukning... uanset højden

Hos Mitsubishi Forklift Trucks elsker vores designere en udfordring. Og som enhver lagerchef ved, er der intet større end ordreplukning.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Case: Grøn bølge hos XL-BYG Jens Schultz A/S

Flere og flere N.C. Nielsen-kunder går med på den grønne bølge og vælger energirigtige, effektive, miljøvenlige og langtidsholdbare løsninger til intern transport. Det er også tilfældet hos XL-BYG Jens Schulz A/S i Svendborg, der har fået leveret fire eldrevne Linde E35 gaffeltruck, der indgår i en større truckflåde i det fynske byggecenter.

Indhold fra partner

Lager & distribution

El-palletrucker fra Rocla kan genanvendes

I udviklingen af en række nye el-palletrucker fra Rocla har virksomhedens finske designcenter lagt vægt på miljøhensynet.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere