22.04.2018  |  Branchenyt

Toyota præsenterer egne løsninger med lithium-ion batterier

Indhold fra partner Hvad er dette?

Efter at have leveret gaffeltruck med lithium-ion batterier i mange år præsenterer Toyota Material Handling sin nye egenudviklede lithium-ion batteri-løsning på LogiMAT messen i Stuttgart. Denne vil udvide serien af truck fra Toyota med li-ion batterier.

Siden lanceringen af lithium-ion serien i 2013 har Toyota Material Handling været en førende udbyder af gaffeltruck drevet af lithium-ion batterier. I 2016 blev den eksisterende serie af elektrisk palleløftere og plukketruck udvidet betydeligt. Siden da har kunderne kunne vælge mellem flere modeller, herunder elektriske stablere, reachtruck, trækkere samt en gaffeltruck. 

De seneste år har kunderne draget nytte af fordelene ved lithium-ion. Batterierne giver mulighed for lejlighedsvis opladning, hvilket gør det unødvendigt at skifte batterier, have ekstra batterier eller opladningsområder. Endvidere er denne løsning betydeligt mere energieffektiv med en reduktion af CO2-udledningen og af energiomkostningerne. Li-ion batterier er også vedligeholdelsesfri, hvilket giver maksimal driftstid og produktivitet på kundernes virksomheder.

Toyotas kompetence inden for området betyder i praksis, at li-ion løsningerne kan leveres med modulopbyggede batterier. Derved kan kunden få den rigtige batteristørrelse, som passer til kravene på virksomheden. Og uanset virksomhedens størrelse vil Toyotas egen løsning hurtigt tjene sig hjem, hvilket gør den relevant for alle typer af virksomheder, store som små. Kunderne er sikret med en udvidet garanti på 7 år.

Læs mere om Toyota lithium-ion batterier her!

Mere fra Toyota Material Handling A/S

Toyota Material Handling A/S

www.toyota-forklifts.dk

Mere end hver 3. truck i Danmark leveres af Toyota Material Handling. Vi er Danmarks største udbyder af truck, med salg, service og udlejning af BT lagertruck, Toyota gaffeltruck og Kalmar industritruck.Med næsten 50 års tilstedeværelse på det danske marked, ved vi, hvad der skal til, for at dække vores kunders behov. Det er vores mål at kunne levere produkter og service, der opfylder vores k…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere