24.03.2020  |  Lager & distribution

Linde H20-H35/1202 – skabt til den digitale tidsalder

Indhold fra partner Hvad er dette?

N.C. Nielsen kan nu præsentere fremtidens digitale modvægtstruck, nemlig Linde H20-H35/1202. Den nye Linde gaffeltruck sætter helt nye tekniske standarder omkring effektivitet, sikkerhed, brugervenlighed, køreoplevelse og digital performance – og den innovative truck er således forberedt til fremtidens digitale industrilogik.

Linde har bragt digitalisering til serieproduktion, da hver truck som standard er udstyret med en trådløs dataoverførselsenhed. Trucken er online med en central filserver med høj sikkerhed, der kan tilgås af kunder og forhandlere. Det betyder, at systemet automatisk opdaterer software og at man løbende kan aktivere nye digitale funktioner, når man får brug for dem.

Med flådestyringsprogrammet Linde Connect Cloud kan kunderne nemt tilgå trucken via GPS-signalet og analysere driftstimer og fejlkoder. Linde Connect har også et indbygget modul omkring adgangskontrol, så trucken kan overvåges og lokaliseres. Med programmet kan reparationer og vedligeholdelsestid planlægges mere effektivt for at øge oppetiden.

Linde H20-H35/1202 er udviklet med højeste sikkerhedsniveau og tilbyder truckføreren et stort synsfelt, en sikker konstruktion og en række assistentsystemer. Flådeansvarlige kan også følge med i små og store skader gennem digitale køreinformationer i Linde Connect og dermed være med til at mindske antallet af eksempelvis kollisionsskader.

Med digitaliseringen følger en øget gennemsigtighed og et omfattende datagrundlag, hvor man for alvor kan dokumentere hver eneste Linde trucks præstationer – omkring alt fra energiforbrug, over produktivitet sammenlignet med andre truck og til fejlfinding. Alle informationer kan indhentes online uden indgriben i truckens arbejdsopgaver – og fra alle fysiske lokationer med netadgang.

– Med den nye Linde modvægtstruck tager vi et digitalt tigerspring ind i fremtiden. Vi kan tilpasse gaffeltruckene til ændrede kundebehov og endda til behov, som vi endnu ikke kender. Det er en stor fordel at trucken er digitalt forbundet – ikke mindst i forhold til den forebyggende service og vedligeholdelse, hvor der kan hentes driftsøkonomiske fordele for vores kunder, udtaler salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen.

Mere fra N.C. Nielsen A/S

N.C. Nielsen A/S

nc-nielsen.dk

N.C. Nielsen A/S er i dag landets største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og specialmaskiner. N.C. Nielsen tilbyder komplette løsninger, der kan matche enhver udfordring inden for intern transport. Udvalget rækker fra små palleløftervogne over store containertruck og mobile kraner til kundespecifikke specialløsninger. Vi importerer…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere