06.02.2020  |  Branchenyt

Elektriske gaffeltrucks med uovertruffen ydeevne og præcision.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi præsenterer Mitsubishi EDiA serien. Lige fra det øjeblik, du sætter dig bag rattet, føles det hele bare rigtigt.

Alt om EDiA inspirerer tillid. Og det er prisværdigt. Fordi tillid gør dig produktiv. Hver funktion er designet til at hjælpe dig med at fokusere på at sætte trucken og lasten på præcis det rigtige sted.

Og med lav vedligeholdelse, klasseledende effektivitet og vores berømte pålidelighed kan du fortsætte med at gøre det - gang efter gang. Det tager en fabrikant med erfaring fra Mitsubishi Forklift Trucks at lave en gaffeltruck, der føles så meget som hjemme.

Vi indtroducerer tre serier, som du kan læse mere om herunder:

Både FB14 og FB16 har 48-volt tre- og firehjulstrucks, som er designet og konstrueret til at fungere intuitivt og skræddersy deres ydeevne til din individuelle operatør.

EDiA EMs sofistikerede software analyserer adfærd i realtid og justerer automatisk truckens adfærd for sikker og produktiv ydeevne.

Alting ved EDiA EX indgyder tryghed. Robust kvalitet fra Mitsubishi Forklift Trucks med et enkelt, effektivt design… og den form for smidig og instinktiv styring, der sikrer, at arbejdet bliver gjort ordentligt første gang, hver gang. Imponerende restkapaciteter ved løft betyder, at EDiA EX har den nødvendige kraft til at løfte større last i op til 7 meters højde – samtidigt med at dobbelte drivmotorer og 100° bagakselstyring giver smidigheden til at levere ydelsen som en stor truck på selv meget begrænset plads.

Mere fra Rocla Danmark A/S

Rocla Danmark A/S

https://www.mitsubishitruck.dk/

I mere end 35 år har Mitsubishi Forklift Trucks stået i spidsen for materialehåndterings-teknologien. Og siden 2009 har vi præsenteret de nyeste trends og tendenser inden for materialehåndteringsverdenen til hele Danmark. Vores hovedaktivitet i Rocla Danmark er derfor salg af Mitsubishi Forklift Trucks lager- og gaffeltruck, samt service, vedligeholdelse og re…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere