Gaffeltruck

Lager & distribution

Agilia får nyt, gigantisk gennemløbslager

Et af Danmarks største gennemløbslagre er blevet opført hos Agilia lidt uden for Videbæk. Det kæmpemæssige højlager er leveret som en samlet løsning med gennemløbs- og palleinstallation og tilhørende Linde R14HD/1120 reachtruck.

Innovation

Lad op til fuld kraft med EDiA EX

Mitsubishi Forklift Trucks udvider kapaciteten på den elektriske EDiA EX 80 V med et nyt li-ion-batterisystem.

Indhold fra partner

Branchenyt

Tag dig godt af dit udstyr under stilstand

Gaffeltrucks er holdbare maskiner, som sagtens kan klare at stå stille i længere perioder uden de helt store problemer. Det er dog vigtigt at sikre sig, at dit udstyr er i stand til at vende hurtigt tilbage til arbejdet, når denne corona-krise er overståe

Indhold fra partner

Branchenyt

Bør dine gaffeltrucks køre på litium batterier?

Vidste du, at din gaffeltruck kan køre med batterier, som ikke kræver vedligeholdelse, som kan lades fuldt op på bare én time og uden at behøve et lade-rum? Du kan læse mere om det her og få en guide, der sammenligner litium med traditionelle batterier.

Indhold fra partner

Lager & distribution

N.C. Nielsen bag landets største Lithium-ION batteri

N.C. Nielsen har udviklet Danmarks største og mest kraftfulde Lithium-ION batteri til gaffeltruck nogensinde. Det egenudviklede batteri sidder i en specialtilpasset Linde E80-900/1279 el-truck hos møbelproducenten Tvilum i Fårvang. Trucken flytter tonstunge paller med spånplader hos den midtjyske møbelvirksomhed, der satser på CO2-neutral og bæredygtig intern logistik.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Petersen Tegl udbygger sin Linde-flåde

N.C. Nielsen har netop leveret 12 fabriksnye Linde gaffeltruck til Petersen Tegl, der ligger meget naturskønt ud til Nybøl Nor i det sønderjyske. Med de nye maskiner har Petersen Tegl nu opbygget en samlet truckflåde på 38 Linde-maskiner, der alle bidrager til den fortsatte fremdrift i den hæderkronede virksomhed.

Indhold fra partner

Innovation

6-10 tons dieseltrucks bygget til de mest krævende anvendelsesområder

Produktivitet. Kraftfuld. Performance. Mitsubishi Forklift Trucks introducerer den nye TREXiA ES 6-10 ton dieseltruckserie.

Indhold fra partner

Lager & distribution

ELEVíA - 7 trucks til smalle gange

Med tilføjelsen af en familie af trucks til arbejde i smalle gange − ELEViA − er det prisvindende sortiment af produkter til lagerbrug fra Mitsubishi Forklift Trucks nu blevet endnu mere omfattende.

Indhold fra partner

Branchenyt

Hvorfor du bør give dine truckfører træning

Virksomheder anvender mange ressourcer på at reparere beskadigede gaffeltrucks. Skaderne kan ofte henføres til forkert eller uforsigtig betjening af trucken. – Dette medfører mindre oppetid, lavere effektivitet og en vedligeholdelses-udgift, som kunne vær

Indhold fra partner

Lager & distribution

Få mere ud af din elektriske gaffeltruck

At investere i nyt udstyr kræver et positivt ROI. Når det kommer til elektriske gaffeltruck, er det kun muligt ved at maksimere produktiviteten. Nedenfor giver vi nogle tips til, hvordan du får mest ud af din investering, når du køber en elektrisk gaffeltruck.

Indhold fra partner

Branchenyt

Elektriske gaffeltrucks med uovertruffen ydeevne og præcision.

Vi præsenterer Mitsubishi EDiA serien. Lige fra det øjeblik, du sætter dig bag rattet, føles det hele bare rigtigt.

Indhold fra partner

Branchenyt

5 tips til forbedring af ergonomien for dine truckførere

Betjening af en gaffeltruck er et krævende job: stress på et travlt lager kan belaste førerne og gøre dem mindre effektive og produktive.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere