25.02.2020  |  Branchenyt

Praktisk og perfekt plukning... uanset højden

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos Mitsubishi Forklift Trucks elsker vores designere en udfordring. Og som enhver lagerchef ved, er der intet større end ordreplukning.

Hvert sekund tæller i denne arbejdskrævende opgave. Resultatet? VELiA EX. Dette højeffektive sortiment af mellem- og høj-niveau ordreplukkere er blevet konstrueret i en skala for sig i produktivitetshøjderne.

Usædvanlig høj synlighed? Ja. Takket være vores MaxVision mast og clearview overhead guard. Ultimativ pålidelighed? Ja. Med vores VELiA EX mellem- og højplukketruck - inklusiv en højtydende 48-model med enestående 1250 kg kapacitet, kan du forvente næsten perfekt plukning.

Fremragende komfortfunktioner? Selvfølgelig. Som enhver Mitsubishi-ordreplukker har den de afgørende forskelle, som aldrig undlader at imponere operatører (eller deres arbejdsgivere).

Læs mere her

Mere fra Logisnext Denmark A/S

Logisnext Denmark A/S

www.unicarrierseurope.com

UniCarriers Denmark A/S har mere end 50 års erfaring på det danske marked, og vi tilbyder japansk kvalitet og teknologi i et unikt samspil med svensk design, brugervenlighed og ergonomi. Vi er særdeles stærkt repræsenteret i mere end 30 europæiske lande, og på verdensplan er der tale om mere end 5.000 dygtige og dedikerede medarbejdere. Denne platform har relevant og professionel positiv indflydel…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere