25.02.2020  |  Branchenyt

Praktisk og perfekt plukning... uanset højden

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos Mitsubishi Forklift Trucks elsker vores designere en udfordring. Og som enhver lagerchef ved, er der intet større end ordreplukning.

Hvert sekund tæller i denne arbejdskrævende opgave. Resultatet? VELiA EX. Dette højeffektive sortiment af mellem- og høj-niveau ordreplukkere er blevet konstrueret i en skala for sig i produktivitetshøjderne.

Usædvanlig høj synlighed? Ja. Takket være vores MaxVision mast og clearview overhead guard. Ultimativ pålidelighed? Ja. Med vores VELiA EX mellem- og højplukketruck - inklusiv en højtydende 48-model med enestående 1250 kg kapacitet, kan du forvente næsten perfekt plukning.

Fremragende komfortfunktioner? Selvfølgelig. Som enhver Mitsubishi-ordreplukker har den de afgørende forskelle, som aldrig undlader at imponere operatører (eller deres arbejdsgivere).

Læs mere her

Mere fra Logisnext Denmark A/S

Logisnext Denmark A/S

www.mitsubishi-forklift.dk

I mere end 35 år har Mitsubishi Forklift Trucks stået i spidsen for materialehåndterings-teknologien. Og siden 2009 har vi præsenteret de nyeste trends og tendenser inden for materialehåndteringsverdenen til hele Danmark. Vores hovedaktivitet i Logisnext Denmark A/S er derfor salg af Mitsubishi Forklift Trucks lager- og gaffeltruck, samt service, vedligeholdel…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere