Truck

Produktion

Medbringertruck giver ny fleksibilitet hos FC Beton

FC Beton investerede i en Manitou TMT25S som supplement til sine kranbiler. Det har givet betonvirksomheden en helt ny fleksibilitet. Købet af den første medbringertrucken i 2019 blev fulgt op af en identisk truck i november 2020.

Lager & distribution

Få mere ud af din elektriske gaffeltruck

At investere i nyt udstyr kræver et positivt ROI. Når det kommer til elektriske gaffeltruck, er det kun muligt ved at maksimere produktiviteten. Nedenfor giver vi nogle tips til, hvordan du får mest ud af din investering, når du køber en elektrisk gaffeltruck.

Indhold fra partner

Branchenyt

Nyhed I Danmark: Reparer i stedet for at udskifte – Spar tid og penge

Reparation af pallereoler sparer tid og penge takket være systemet, der er patenteret af ROS.

Indhold fra partner

Lager & distribution

200.000 møbler om ugen kræver stærk truckflåde

Den kendte møbelvirksomhed Tvilum i Fårvang i Midtjylland genstartede i 2018 med nyt selskab, nye ejere og ny ledelse. Det skete blandt andet med 42 fabriksnye el-trucks og el-stablere.

Branchenyt

Toyota præsenterer egne løsninger med lithium-ion batterier

Efter at have leveret gaffeltruck med lithium-ion batterier i mange år præsenterer Toyota Material Handling sin nye egenudviklede lithium-ion batteri-løsning på LogiMAT messen i Stuttgart. Denne vil udvide serien af truck fra Toyota med li-ion batterier.

Indhold fra partner

Planlægning

Case: Scantruck: Så nemt gik processen og implementeringen af det nye system

Danmarks største forhandler af entreprenørmaskiner Scantruck har været igennem en proces med at udvælge og implementere en planlægningsløsning, der skal effektivisere arbejdet med at montere tilbehør på de store entreprenørmaskiner. Valget faldt på ROB-EX

Indhold fra partner

Innovation

PREMIA EM: Evolution og revolution

Den nye generation af PREMiA EM eldrevne palletrucks fra Mitsubishi er på markedet.

Indhold fra partner

Branchenyt

Praktisk og perfekt plukning... uanset højden

Hos Mitsubishi Forklift Trucks elsker vores designere en udfordring. Og som enhver lagerchef ved, er der intet større end ordreplukning.

Indhold fra partner

Innovation

Effektiv energiløsning til arbejde i lave temperaturer

Det kan være en udfordring at holde effektiviteten høj i kolde omgivelser, og derfor er det meget vigtigt at bruge den rigtige teknologi, så nedetiden minimeres. Toyotas lithium-ion energiløsningen giver et utal af fordele i kolde omgivelser - læs her

Indhold fra partner

Branchenyt

Toyota’s elektriske gaffeltruck Traigo80 vinder tysk designpris

Den nyudviklede 6-8 tons eltruck har vundet en pris for fremragende design og kvalitet.

Indhold fra partner

Innovation

Den veldresserede palleløfter og andre højdepunkter

Dagsordenen nåede vidt omkring, da Jungheinrich viste frem af produktpakken og delte ud af de strategiske tanker om bl.a. lithium-ion-batterier til årets presseevent i Hamburg. Palleløfteren, der selv følger med plukkeren hen ad gangen, var et af højdepunkterne.

Branchenyt

STILL er nomineret i fire kategorier til IFOY Awards

Den tyske truckproducent STILL har modtaget fire nomineringer til IFOY Awards 2015, der bliver uddelt på CeMAT-messen i maj.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere