06.09.2018  |  Branchenyt

Dansk robotmesse åbner med fuldt program

Den 11.-13. september løber Danmarks nye robotmesse af stablen i Odense Congress Center. Deltagerne kan se frem til at opleve 49 konferenceindlæg, 50 udstillere, en række keynote speakere og virksomheders bud på fremtidens arbejdsmarked.

Om mindre end en uge åbnes dørene til den helt nye robotmesse R-18 i Odense Congress Center, og selvom det er første gang, messen afholdes, så er det alligevel lykkedes at tiltrække mange udstillere fra robot- og droneindustrien.

R-18-messen har fokus på forretningsmuligheder og udbredelsen af digitalisering, automatisering og robotteknologi til flere og nye brancher.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Robotudstyrsspecialt opkøber dansk iværksætterfirma

I løbet af de tre dage er der et konferenceprogram med 49 konferenceindlæg, som de besøgende kan deltage gratis i. Her kan man opleve flere end 50 udstillere, der har booket en stand på R-18. Blandt udstillerne kan virksomheder som Odense Robotics, UAS Denmark, Gibotech, Rope Robotics, Nordbo Robotics, Lorenz Technology og AutoStore Systems opleves.
 
R-18 byder også på en række keynote speakere som Lars Tvede fra Nordic Eye Venture Capital, Hanspeter Fässler fra ANYbotics, Amit Kumar Pandey fra Softbank Robotics, Etienne Augé fra Erasmus University Rotterdam og Alf Rehn fra SDU.

Hvordan forbereder vi os på fremtidens arbejdsmarked?
Derudover vil en række virksomheder og organisationer give deres bud på, hvordan vi alle sammen kan forberede os bedst muligt på fremtidens arbejdsmarked, hvor robotteknik, kunstig intelligens og lignende vil blive almindelige værktøjer, som vi alle skal bruge.

Bl.a. vil OUH, Nykredit og Fyens Stiftstidende fortælle om, hvordan de arbejder med at implementere nye teknologiske arbejdsprocesser.

Læs også: Årets største transportmesse slår dørene op

I løbet af de tre dage vil Odense Congress Center også danne rammerne om Partner Events som Dansk Eksportdag 2018, Offshore Matchmaking, den internationale dronekonference InnoDrone, arrangement for EKF, Danmarks Eksport Kredit Fond, og Odense Investor Summit.

 -JMA

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere