04.07.2014  |  Lager & distribution

Dachser fortsætter kraftig vækst i Danmark

Indhold fra partner Hvad er dette?

Logistikvirksomheden Dachser slår for femte år i træk rekord på omsætning og medarbejderantal i Danmark. Det viser det danske årsregnskab og nordiske koncernregnskab for 2013.

Den fortsatte vækst hos logistikvirksomheden Dachser i Danmark sker i kølvandet på investeringer i brugervenlig højteknologi til kunderne, nye bygninger, større distributionsnetværk og en indsats på miljøområdet.

Investeringerne har ifølge Finn Skovbo Pedersen, managing director i Dachser Nordic, rustet virksomheden til hårdere markedsvilkår og den voksende konkurrence på både det danske, nordiske og europæiske marked.

”Vores indsats bærer for femte år i træk frugt ved fortsat stigende omsætning og øget medarbejderantal. Især i Danmark kommer vi godt ud af 2013 med et overskud før skat på knap 12,3 millioner kroner – hvilket er en stigning på 416 procent i forhold til året før”, siger Finn Skovbo Pedersen.

Den positive effekt i Danmark er blandt andet afledt af investeringer på 250 millioner kroner i nye distributionsterminaler i Kolding og Hvidovre i henholdsvis 2008 og 2010.

Flere danske arbejdspladser
Årsregnskaberne viser desuden, at Dachser for femte år i træk øger medarbejderantallet i Danmark og resten af Norden.

”Forudsætningen for den succesfulde udvikling hos Dachser er en fælles indsats, hvor alle medarbejdere hver dag bidrager dedikeret og positivt i en tid med svære markedsvilkår”, siger Finn Skovbo Pedersen.

Han understreger derudover betydningen af, at Dachser er en familieejet virksomhed, der giver ledelsen mulighed for at tænke og investere mere langsigtet, end det ofte er tilfældet i en børsnoteret virksomhed.

- JKK 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere