Chauffør

Innovation

Chauffør App effektiviserer SCL

Alt er Logistik - Vi er Logistik! Chauffør Apps bidrager til omkostningsreducering og minimering af Co2 aftryk.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Vognmænd ansætter og ansætter, men chaufførmanglen bliver ved

Tre ud af fire vognmænd har ansat nye chauffører i foråret, og halvdelen forventer at få brug for flere nye folk bag rattet de næste måneder, viser DEKRA’s seneste jobbarometer. Alligevel mener vognmænd, at chaufførmangel nu truer med at bremse væksten.

Strategi & ledelse

Organisation hylder kvinder i transportbranchen

Den amerikanske interesseorganisation Women In Trucking Association (WIT) har udpeget de bedste kvindeejede transportvirksomheder i verden. Ghanesiske Ladybird Logistics, der udelukkende har kvindelige chauffører, er blandt vinderne.

Lager & distribution

Veje udvides for at skabe plads til modulvogntoge

Vejnettet udvides for at gøre pladst til modulvogntoge. Det vækker glæde hos Dansk Transport og Logistik.

Lager & distribution

Trætte chauffører truer trafikken

Næsten halvdelen af lastbilchaufførerne i en ny britisk undersøgelse indrømmer, at de er faldet i søvn under kørslen og dermed har været til fare for trafikken.

Lager & distribution

European driver shortage

When there is a shortage of drivers, trucks need to be better filled. Whilst the current pandemic situation has challenged supply chains and logistics in unprecedented ways, it has further intensified the already disturbing issue of driver shortages.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Descartes kommenterer årets julehandel: Chaufførerne skal have den støtte, de har behov for

Tal fra Danmarks Statistik viser en vækst i e-handelen på 5 procentpoint sammenlignet med 2019, hvilket er den største stigning i syv år. Selvom årets julehandel er sværere at forudse end normalt, er det muligt, at den også vil stige. Derfor handler det nu for forhandlere og leverandører meget om at forberede sig på at kunne håndtere en øget mængde leverancer på en effektiv måde.

Indhold fra partner

Branchenyt

Arla, Jysk, DSV og andre dropper samarbejde med skandaleramt transportfirma

Tidligere på ugen kom det frem, at lang række filippinske chauffører, der kører lastbil i Europa for den danske vognmand Kurt Beier, bor under usle og uhygiejniske forhold i stor lejr i Padborg. Storkunder som DSV, Arla og Jysk afbryder nu samarbejdet med selskabet.

Branchenyt

Stop for østeuropæiske chauffører

Der er krise at spore i det danske vognmandserhverv, hvor chaufførstanden bliver ældre og ældre. Og manglen på arbejdskraft kan ikke dækkes af vognmænd fra Østeuropa.

Lager & distribution

Topplacering til danske TNT-chauffører

Det danske hold fik en samlet tredjeplads ved TNT’s internationale chaufførkonkurrence, TNT Drive Me Challenge.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere