21.06.2022  |  Lager & distribution

BESTSELLER investerer rekordstort beløb i nyt logistikcenter

I Lelystad, Holland skal modevirksomheden BESTSELLER nye højteknologiske logistikcenter bygges. Virksomheden investerer to milliarder kroner i at bygge centret, hvilket er den største enkeltinvestering i modevirksomhedens historie.

I oktober 2021 annoncerede BESTSELLER sine planer om at bygge et nyt logistikanlæg. Nu er kontrakten skrevet under, og det bekræfter officielt investeringen i centret.

"Dette højteknologiske logistikcenter er den største enkeltinvestering i BESTSELLERs historie. Det vil være en væsentlig milepæl for vores fremtidige ambitioner og vækst”, siger Allan Kyhe Kjærgaard, som er logistikdirektør hos BESTSELLER, og uddyber:

Læs også: DSV opfører logistikcenter på størrelse med 13 fodboldbaner

”Logistik er et stadig vigtigere fokusområde for BESTSELLER og hele detailbranchen. At øge kapaciteten og skabe en fleksibel forsyningskæde er afgørende for at få vores produkter frem til kunderne til tiden. Det er derfor, vi investerer ambitiøst og bygger dette højteknologiske og mere bæredygtige distributionscenter".

Logistikcentret liver være afgørende for at udvide BESTSELLER’s forsyningskæde. Placeringen kalder Allan Kyhe Kjærgaard ideel, da Lelystad i Holland, der ligger 60 km fra Amsterdam, har både havne-, vej- og jernbaneadgang, ligesom det bringer modevirksomheden tættere på de største wholesale kunder og de største detailmarkeder i Europa.

Jobskabelse, teknologi og bæredygtighed

Investeringen i centret forventes at skabe 500 fuldtidsstillinger, når det er fuldt operationelt. En stor procentdel af medarbejderne vil være højt specialiserede ingeniører, elektrikere og eksperter i logistik og forsyningskædedrift.

”Vi vil skabe en meget attraktiv arbejdsplads, som betyder, at vi skal rekruttere en masse meget dygtige kolleger. Vi ser frem til at blive en del af fællesskabet og til at arbejde sammen med vores lokale partnere om at udvikle området til et knudepunkt for højteknologisk og bæredygtig logistik”, siger Allan Kyhe Kjærgaard.

Læs også: Første lejer flytter ind i Solrøds nye logistikcenter

Adam Elzakalai, rådmand for økonomiske anliggender og viceborgmester i Lelystad kommune, udtaler:

"Dette er en vigtig milepæl. Med underskrivelsen af ​​købsaftalen kan BESTSELLER påbegynde arbejdet med byggeriet. Logistikcentret vil skabe masser af arbejdspladser. Det bliver en smuk, bæredygtig bygning, der opføres ved Flevokust Havn. Og det bliver bestemt ikke den sidste. Der er stor interesse fra virksomheder for erhvervslokationer på Flevokust Havn”.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere