18.11.2019  |  Branchenyt

Amazon investerer 40 mio. dollars i robotudviklingscenter

Amazon planlægger at udvide med et nyt robotudviklingscenter til 40 millioner dollars i den amerikanske delstat Massachusetts. Dermed skaber de 200 nye arbejdspladser, der er en tilføjelse til de 4000 arbejdspladser, de har skabt i delstaten siden 2011.

Amazon planlægger at investere mere end 40 millioner dollars (2,7 milliarder danske kroner) i et nyt state-of-the-art robotudviklingscenter i Westborough, Massachusetts. Centeret skal indeholde både virksomhedskontorer, research- og udviklingslaboratorier og fremstillingsområder, og er planlagt til at åbne i 2021.

Læs også: Amazon rammer en billion dollars og nærmer sig Apple

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Det nye center vil brede sig over 32.500 kvadratmeter og bliver en tilføjelse til Amazon Robotics’ allerede eksisterende facilitet i North Reading, Massachusetts. Sammen skal de to fabrikker udgøre epicenteret for firmaets robotudvikling.

Amazon har allerede skabt mere end 4.000 nye fuldtidsjobs i Massachusetts og investeret over tre milliarder dollars i delstaten siden 2011. Det nye robotudviklingscenter vil skabe endnu 200 arbejdspladser.

”Det her bliver en facilitet i verdensklasse, hvor vores teams kan designe, bygge, programmere og sende vores robotter afsted, alt sammen under samme tag”, siger Tye Brady, chefteknolog hos Amazon Robotics, og fortsætter:

”Udvidelsen vil muliggøre fortsat at innovere og forbedre leveringshastigheden for kunder over hele verden”.

Læs også: Amazon-medarbejdere gik igen i strejke op til en højtid

Også Massachusetts’ guvernør, Charlie Baker, glæder sig over Amazons udvidede tilstedeværelse i delstaten, og mener at kende årsagen til valget af Massachusetts som centrum for Amazon Robotics:

”Massachusetts indeholder et innovativt økonomisk system med en højtuddannet og dygtig arbejdskraft, der er førende på nationalt plan. Vi er stolte af den livsændrende research og af den høje livskvalitet, der trækker store virksomheder hertil for at investere og udvikle sig”.

-SMP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere