25.04.2014  |  Lager & distribution

Verdens første pallevogn fremstillet af technopolymer

Hans Schourup sælger en ny og miljøvenlig pallevogn - "I-ton" - der består af genbrugsvenlige materialer, og hvis lave vægt giver en øget manøvredygtighed, som gør arbejdslivet lettere for operatøren.

En almindelig pallevogn vejer typisk ca. 70-80 kg. Med I-ton er vægten halveret, og håndteringen er dermed mærkbart forbedret.

I-ton pallevognen vejer 36 kg, og pallevognens lave vægt giver en øget manøvredygtighed, og gør arbejdslivet lettere for operatøren. I-ton tilbyder kvalitet og effektivitet, ingen korrosion, ingen rust og ingen forurening.

Den miljøvenlige pallevogn er fremstillet af genbrugsvenlige materialer og er dermed til minimal belastning og forurening for miljøet.

Materialet I-ton er produceret af giver mindre CO2-udslip i hele dets livscyklus og ved bortskaffelse kan delene let skilles ad og genbruges.

- PBH

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere