16.07.2015  |  Lager & distribution

UPS udvider jernbanefragten mellem Kina og Europa

Den globale leveringsvirksomhed UPS satser i endnu højere grad på togdrift mellem Kina og Europa. Det sparer nemlig kunderne for udgifter samtidig med det udleder mindre CO2.

Leveringsvirksomheden UPS udvider forbindelsen mellem Kina og Europa med en Less Than Container Load (LCL) løsning for jernbanefragt mellem de to verdensdele. Servicen er tilgængelig fra Zhengzhou i den centrale Henan-provins til Hamburg i Tyskland og bliver en del af UPS Preferred multimodale godstransport portefølje. UPS etablerede en Full Container Load (FCL) løsning for Kina-Europa i juni 2014.

Læs også: Priser for containerudstyr styrtdykker

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Som de største globale handelspartnere i de sidste 10 år blev Kina og Den Europæiske Unions handelsvækst vurderet til mere end 600 milliarder dollars i 2014 og forventes at nå 1.000 milliarder dollars i 2020. UPS’ udvidelse af jernbaneprodukt-portefølje i Kina afspejler virksomhedens engagement i udviklingen af infrastruktur langs Silkevejens økonomiske bælte. Denne udvidelse sker samtidig med omdannelsen af Kinas fremstillingsindustri fra en billig og høj volumen model til en mere innovativ, kvalitetsfokuseret og kundecentreret tilgang.

"Vores kunder efterspørger, hvordan de kan nå nye markeder, mens de fortsat balancerer omkostningerne ved at drive forretning," siger Jens Poggensee, president, Freight Forwarding hos UPS Europe.

Det er samtidig ikke småpenge, der kan spares for virksomhedens kunder. De har nemlig oplevet besparelser på op til 65 procent i forhold til luftfragt og tidsbesparelser på næsten 40 procent sammenlignet med den traditionelle FCL Ocean tjeneste på de samme ruter, der benytter søvejen. Ud over at tilbyde hurtigere og bedre økonomiske løsninger til kunderne er jernbanemulighederne også et langt mere miljøvenligt alternativ til luft- og søfragt, da der bliver brugt mindre energi og skabt færre kulstofemissioner.

Læs også: Aktør udfordrer det danske pakkemarked

FCL-løsninger tilbydes fra Chengdu til Lodz i Polen og fra Zhengzhou til Hamborg i Tyskland. At kombinere jernbanefragten med fragt via lastbil gør det muligt for UPS at yde service til kunder i hele Kina og Europa.

-JPN

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere