23.01.2023  |  Innovation

Udnyt mulighederne i Augmented Reality

Indhold fra partner Hvad er dette?

Danske produktionsvirksomheder er bagud på digitalisering, men faktisk kan flere af de relevante teknologier give værdi flere steder i organisationen. Dermed bliver investeringen langt bedre og virksomhederne kan nå længere i digitaliseringen, hurtigere.

Danske produktionsvirksomheder er åbne overfor den digitale revolution i Industri 4.0, men en ny undersøgelse viser, at der er en række barrierer, der bremser den optimale uvikling mod digitale og automatiserede processer i produktionen. Flere af barriererne skyldes langt hen ad vejen, at der mangler viden og finanser til at opstarte de digitale projekter. 

Derfor er der godt nyt at hente, når de digitale teknologier bliver simplificerede og dermed mere enkle at implementere - og samtidig taler sammen med de øvrige forretningsssytemer. På den måde skabes der en digital tråd igennem hele organisationen og investeringen skaber langt mere værdi, hele vejen rundt. 

Det er også tilfældet med anvendelsen af Augmented Reality (AR) for anvendelsesmulighederne er mange og snitfladerne imellem de enkelte afdelinger giver klare fordele i anvendelsen. 

Tænk bare hvad et ekstra lag af digitale informationer kan gøre i din service og montage? I salg og kommunikation? Og har du tænkt over, hvor meget værdi AR kan give i samspil med din CAD-løsning? 

Der er mange måder du kan bruge AR på.
Se bare her >

Mere fra 9altitudes

9altitudes

https://www.9altitudes.com/dk/

Think big, start small, scale fast! 9altitudes Danmark består af de 4 tidligere virksomheder, Optimate, Bredana Solutions, Econocap og Dynalogic. Vi digitaliserer processer i produktions-, logistik og servicevirksomheder med Microsoft Dynamics 365 og PTC. Hos 9altitudes har vores eksperter fokus på hvad der skaber værdi for din forretning - også over tid. Vi g…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere