Investeringer

Innovation

Udnyt mulighederne i Augmented Reality

Danske produktionsvirksomheder er bagud på digitalisering, men faktisk kan flere af de relevante teknologier give værdi flere steder i organisationen. Dermed bliver investeringen langt bedre og virksomhederne kan nå længere i digitaliseringen, hurtigere.

Indhold fra partner

4 ud af 5 danskere ser klimaet som århundredets største udfordring

Danskerne er i udbredt grad bekymret for klodens fremtid. Og de er vil se handling fra politikernes side af. Det viser den fjerde udgave af EIB’s klimaundersøgelse, der undersøger europæernes klimaholdninger i 2021.

IT

Digitale investeringer gik amok under coronakrisen

Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at virksomhedernes it-investeringer og hjemmearbejdspladser eksploderede under COVID-19.

Branchenyt

Jeff Bezos investerer massivt i britisk logistik-startup

En spirende teknologi- og logistikstartup kan se frem til økonomisk støtte fra Amazonstifter og -topchef Jeff Bezos, der planlægger at investere ca. 100 millioner i virksomheden.

SCM 4.0

Medlemmerne deler investeringer i AM-maskiner og kompetencer

NEXTTECH er et videnscenter med maskinpark inden for 3D-print eller additive manufacturing (AM). De foreløbig 38 medlemsvirksomheder deler investeringen i maskiner og kompetencer, så de i fællesskab kan blive klogere på, hvordan de får bedst gavn af den nye teknologi.

Branchenyt

Ny transportminister på plads

Benny Engelbrecht er udpeget som transportminister i regeringen Mette Frederiksen. Både ITD, DTL og DI Transport byder ham velkommen og ser frem til samarbejdet. Transportens rolle i den grønne omstilling er en af de store opgaver, lyder det fra alle tre parter.

Strategi & ledelse

PA Consulting får prisvindende ny CIO: Kelly Olsen

PA får prisbelønnet kvindelig CIO, som skal drive PA’s digitale transformation og sikre IT-investeringer.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

DI: Transportører kan ikke løfte klimainvesteringer alene

Klimarådet peger på, at el bør være den primære energikilde i fremtidens lastbiler. DI er enig i, at godstransporten skal bidrage til, at vi når 70 procents målet i 2030. Men det kræver store investeringer at få lastbilerne over på el, og det er investeringer, som virksomhederne ikke kan løfte alene.

Produktion

Industri forventer vækst i investeringer i 2020

I marts 2021 opgøres den endelige investeringsudvikling af Danmarks Statistisk. Man forventer vækst i forhold til 2019.

Strategi & ledelse

FedEx klar med CSR-rapport

Transportgiganten FedEx er klar med sin årlige CSR-rapport, der beretter om højdepunkter inden for bl.a. samfundsansvarlig vækst, miljøbeskyttelse og bæredygtige investeringer. Coronakrisen understreger kun vigtigheden af virksomhedens formål, lyder det fra topledelsen.

Lager & distribution

Den globale forbundethed har det svært

En undersøgelse fra DHL fastslår, at den globale forbundethed toppede i 2017 og faldt i 2018. Globaliseringen har tabt luft, mens regionalisering måske står til at vinde terræn.

Lager & distribution

Regnskab for 2017 viser historisk overskud i dansk landbrug

Landbruget havde for første gang i flere år ikke et negativt resultat. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik. På sigt kan det lede til flere investeringer i lager- og produktionsbygninger, mener Dansk Byggeri.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere