20.08.2018  |  Lager & distribution

Støjsvag og miljøskånende varebil runder 40 år i branchen

I år runder køretøjerne, der hører under Iveco Daily-familien, en milepæl. Og med 40 års erfaring at trække på er Daily en af frontløberne for bæredygtig transport i branchen og blev derfor kåret som ”Van of the Year 2018”.

Erhvervskøretøjet Iveco Daily, der er produceret af den italienske vare- og lastbilsproducent Iveco og anvendes af transportvirksomheder i hele verden, har nu rundet 40 år.

Siden denne varebilsserie første gang så dagens lys i 1978, har Daily-modellen gennemgået en vedvarende udvikling for at imødekomme kundernes skiftende behov. Og det er nøglen til Iveco Dailys årelange succes i transportsektoren, mener selskabets Brand President, Pierre Lahutte.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Elektriske fragtcykler indtager norske byer

”Det er en køretøjsfamilie, som altid er orienteret mod fremtiden, og som har været i stand til at foregribe vores kunders behov, samtidig med at den har været tro mod sine grundlæggende kerneværdier i form af alsidige anvendelsesmuligheder, driftssikkerhed og effektivitet. Den perfekte partner for vores kunders forretning, og når det kommer til miljømæssig bæredygtighed”, siger han.

Og netop et stort fokus på videreudvikling har gjort, at Daily-køretøjerne i dag tæller mere end tre millioner eksemplarer, der kører på vejene i 119 lande. Nyeste produktion af Daily er med sine elektriske, naturgasdrevne og avancerede dieselversioner det første og eneste køretøj, der kan tilbyde tre valgmuligheder, som allerede nu opfylder de kommende miljømål for 2020.

Daily hiver priser hjem 
Senest blev den nyeste Ivenco Daily, som tilhører den tredje generation i rækken, tildelt ”Årets varebil 2018” af motorjournalisternes klub i Danmark på grund af sine miljøvenlige motorer, gode arbejdsmiljø og det lave støjniveau. Også internationalt har køretøjet fået opmærksomhed med titlen ”International Van Of The Year” i Europa 2018 for sin bæredygtige Daily Blue Power-familie.

Læs også: Transportminister: Bøden for defekte bremser skal være højere

Dailys bærende konstruktion består af en længdevanger i U-profil af specialstål, hvilket gør den egnet til et bredt udvalg af funktioner. Denne platform er nemlig ideel til opbygning af forskellige anvendelser, herunder specialkøretøjer såsom autocampere, kurérbiler, tipbiler, kranbiler, værkstedsbil, renovationskøretøjer, bjærgningskøretøjer og ambulancer.

- EST

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere