09.12.2014  |  Lager & distribution

SSI Schäfer bygger dybfrostlager i Sverige

Indhold fra partner Hvad er dette?

SSI Schäfer bliver leverandør af Dafgårds nye højlager i Källby i Sverige, som skal opbevare frosne færdigretter.

Lager- og logistikleverandøren SSI Schäfer har indgået en aftale med færdigretsproducenten Dafgård om et nyt dybfrostlager i Källby til opbevaring af Dafgårds frosne færdigretter.

Læs også: SSI Schäfer lancerer webshop

Dafgård har de seneste år oplevet en logistisk udfordring med for begrænsede lagerfaciliteter. Derfor har kødbolleproducenten valgt at centralisere alle sine lagre i ét logistikcenter.

Det nye højlager, der kan opbevare produkter på ned til -28 grader, bliver 35 meter højt og vil omfatte et højteknologisk iltreducerende brandforebyggelsessystem. Højlagret får plads til mere end 30.000 pallepladser, som vil blive håndteret af seks SSI Schäfer Exyz kraner designet til dobbeltdyb lagring og -genfinding.

”Vi blev valgt som leverandør af Dafgårds nye lager, fordi vores tekniske løsning i højeste grad imødekom Dafgårds specifikke behov", siger sales manager Anders Bohlin fra SSI Schäfer North & East Europe. Ifølge Anders Bohlin var det heller ikke uden betydning, at SSI Schäfer tidligere har leveret lagre til dybfrostopbevaring.

Læs også: SSI Schäfer og Jysk i nyt samarbejde

Leveringen omfatter et conveyorsystem, som er direkte knyttet til produktionsanlægget samt et nyt distributionsområde. Desuden vil SSI Schäfers omfattende logistiksoftware Wamas være en del af leveringen. 

-SSM

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere