SSI Schäfer

Planlægning

6 myter om lagerautomatisering

Der er forskellige holdninger til automatisering, og om samt hvornår, det kan være en god idé at automatisere et lager. Vi tager fat på de mest gængse myter og misforståelser omkring lagerautomatisering og forklarer, hvorfor de ikke altid holder vand.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Lagerudvidelse: Pommes frites med mere ved minus 25 °C

Dybfrost-logistik stiller store krav til udnyttelse af plads, ydeevne, tilgængelighed og energieffektivitet. For at imødekomme disse krav har Aviko, en af de globale markedsledere inden for dybfrosne kartoffelprodukter, besluttet sig for at udvide og modernisere sit eksisterende anlæg. Aviko har valgt SSI Schäfer som totalleverandør til den interne logistik.

Indhold fra partner

Lager & distribution

SSI Schäfer hjælper e-handels-fødevareforretning med logistikløsning

SSI Schäfer og Redmart har i fællesskab indrettet et lagersystem, der effektivt kan håndtere både ferske, emballerede og dybfrosne fødevarer samt husholdningsartikler.

Indhold fra partner

Lager & distribution

SSI Schäfer bygger dybfrostlager i Sverige

SSI Schäfer bliver leverandør af Dafgårds nye højlager i Källby i Sverige, som skal opbevare frosne færdigretter.

Indhold fra partner

Branchenyt

SSI Schäfer lancerer webshop

Lagerinventar-producenten SSI Schäfer er gået online med en webshop. Den skal lette købet hos kunderne.

Indhold fra partner

Lager & distribution

SSI Schäfer og Jysk i nyt samarbejde

Jysk skal udbygge sit distributionscenter i Nässjö i Sverige. Det bliver en sag for logistikleverandøren SSI Schäfer, som også stod for opførelsen af Jysks distributionscenter i Uldum i Danmark.

Lager & distribution

SSI Flexi - den nyeste lagershuttle fra SSI SCHÄFER

SSI Flexi fra SSI SCHÄFER kan håndtere transportenheder i mange former og størrelser med en vægt på op til 50 kg – alt sammen ved en høj hastighed og med exceptionel fleksibilitet.

Indhold fra partner

Lager & distribution

SSI SCHÄFER fejrer 10 år i Danmark

Der er fart over feltet hos lager- og logistikspecialisten SSI SCHÄFER, som i år kan fejre 10-års jubilæum i Danmark. Virksomheden har vækstet massivt de sidste 10 år, hvor virksomheden har udviklet sig fra at være agentur til at være systemintegrator.

Indhold fra partner

Lager & distribution

SSI Schäfer vinder pris for førerløs truck

Den førerløse truck (AGV) Weasel fra SSI Schäfer er blevet kåret som ’Best of 2016’ ved Industriprisen 2016.

Indhold fra partner

Lager & distribution

E-handel sætter ny dagsorden for nutidens lagerlogistik

Flere og flere virksomheder, som opererer inden for detailhandel, vælger at optimere deres lagre ved at forberede dem til e-handel. SSI Schäfers seneste ordre, der er et e-handelslager for Itella Logistics i Finland, er ingen undtagelse.

Indhold fra partner

Branchenyt

Indspark: Indtryk fra CeMAT 2014

Lager & distribution

Nyt lager- og plukkeanlæg fjerner flaskehalse

SSI Schäfer lancerer et nyt automatiseret anlæg, der er opbygget efter et tredimensionelt kube-princip, der åbner op til alle sider og fjerner traditionelle flaskehalse og begrænsninger ved klassiske anlæg.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere