23.08.2022  |  Strategi & ledelse

Som første danske havn bliver Rønne verdensmål-certificeret

Rønne Havn A/S har løftet barren i arbejdet med den grønne omstilling. Det er lykkedes at blive Danmarks første havn, som er blevet certificeret efter FN’s verdensmål.

Det globale certificeringsselskab DNV har allerede certificeret Rønne Havn indenfor fire standarder: kvalitet, arbejdsmiljø, miljø og social ansvarlighed.

Nu løfter havnen barren i arbejdet med den grønne omstilling, og bliver også certificeret inden for FN’s verdensmål.

”Vi ønsker at tage samfundsansvar, for det er en helt naturlig del af vores måde at drive havn på. Vi lytter til og samarbejder med vores interessenter, og vi gør vores bedste for at levere den bedste og mest fleksible service, samtidig med at vi skaber rammer for vækst på Bornholm og i Danmark”, siger Lars Nordahl Lemvigh, der er adm. direktør på Rønne Havn.

Læs også: Gnidningsfri grøn omstilling skal være inspiration for andre

Rønne Havn er den første havn i Danmark, som er blevet certificeret efter implementering af FN’s Verdensmål - også kaldet SDG’erne (Sustainable Development Goals).

”De er nu også certificeret, så de kan vise overfor omverdenen, at deres indsats ikke bare handler om nåle i jakkesættet og logomåtter. Certificeringen viser, at de sætter handling bag ordene. Det er godt gået og fremsynet, og helt sikkert noget andre virksomheder kommer til at efterfølge de kommende år, nu hvor det er besluttet at udvikle en international standard for certificering i FN’s Verdensmål”, siger Kåre Appel Weng, der er salgschef i DNV Business Assurance i Danmark.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere