29.05.2017  |  Lager & distribution

Seahorse Shipping vil revolutionere containerskibsfragt

Hos SeaHorse Shipping vil man revolutionere containerskibsfragt ved blandt andet at lade delvise undervandsbåde fragte op til flere shortsea containerskibe.

Hos Seahorse Shipping i USA har man udviklet en plan, der sigter mod at revolutionere containerskibsfragt og frigøre fragtmænd fra de begrænsninger og overbelastninger, der er forårsaget af store containerskibe og havne:

”At fragte over havet er ikke længere en levedygtig mulighed for fragtmænd, der ønsker at strømline og synkronisere deres forsyningskæder", fortæller forfatteren af en video, der beskriver systemet.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Første autonome, elektriske containerskib undervejs i Norge

Selskabet foreslår et skibssystem, der består af en semi-submersible - en delvis undervandsbåd - der kan transportere seks shortsea containerskibe med en samlet kapacitet på 13.500 TEU’er.

Selve fartøjet vil aldrig komme i havn. I stedet bruges eksisterende heavy lift-teknologi til at håndtere de mindre fartøjer, som derefter bevæger sig videre til små, underudnyttede havne.

- EL

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere