SAP

Branchenyt

2BM køber Vision Management, og en komplet SAP-spiller er født

Efter opkøb af Vision Management, der især har specialiseret sig i løsninger til den offentlige sektor, er SAP-huset 2BM nu full-service provider af en komplet SAP-portefølje til både det private og offentlige marked.

IT

Hvordan klarer dine konkurrenter deres elektroniske samhandel?

Som leverandør befinder du dig måske i den situation, hvor du mærker et stigende behov for at effektivisere og automatisere din samhandel med kunder og leverandører, så du kan styrke din forretning.

Indhold fra partner

IT

Fuld automatisering med EDI-integration til SAP

Vidste du, at du kan opnå fuld automatisering af samarbejdet mellem jer og jeres kunder, leverandører og transportører, med en EDI-integration til dit SAP ERP-system?

Indhold fra partner

Planlægning

ALIGN YOUR DECISION-MAKING WITH SAP IBP

To support your business, your supply chain planning decisions must be consistent across functions and horizons.

Indhold fra partner

IT

Nordens virksomheder satser på den tredje platform

Nordiske virksomheder investerer benhårdt i den tredje platform. Det er nødvendigt, hvis de skal klare den hårde konkurrence, hvor bruger- og kundeoplevelsen bliver afgørende, viser rapport fra IDC.

IT

Big data skal tænkes mobilt

Det skal være lettere og hurtigere for virksomheder at omdanne information til konkurrencefordele, fastslår SAP, der er klar med en ny cloudbaseret tjeneste.

Indhold fra partner

IT

Kører du SAP Business One, og har brug for at automatisere din elektroniske samhandel?

Har du SAP Business One som ERP-system? Bruger din virksomhed en masse tid og ressourcer på manuel indtastning af ordrer og fakturaer? Og er du måske blevet mødt med behov / krav for elektronisk dokumentudvekling fra dine samhandelspartnere?

Indhold fra partner

IT

Fjern kompleksiteten ved elektronisk samhandel (EDI)

Der er et stort behov blandt virksomheder for at gøre deres samhandel med kunder og leverandører så effektivt og automatisk som muligt, så de kan styrke deres forretning.

Indhold fra partner

IT

Online konference- Bedre EDI til SAP

Bruger I alt for meget tid på at onboarde nye EDI-partnere, fordi I hver gang må involvere nogen fra IT? Er jeres EDI-setup en ”black box”, der gør det svært at finde den rigtige information og svare på supportspørgsmål fra kolleger og samhandelspartnere?

Indhold fra partner

IT

AI kan styrke bæredygtighed i supply chains

Kunstig intelligens kan hjælpe virksomheder i adskillige brancher med at løfte bæredygtigheden i sine forsyningskæder, bl.a. gennem bedre overblik og dataanalyse.

Branchenyt

Danske SAP-medarbejdere tilbydes frivillig fratrædelse

En del af de ansatte i SAP’s danske afdeling har fået tilbud om frivillig fratrædelse. Det sker som led i en større sparerunde.

Indhold fra partner

Branchenyt

SAP skal udvikle de globale standarder for teleindustrien

SAP bliver medlem af FN’s organ for telekommunikation og skal dermed være med til at udvikle fremtidens standarder og retningslinjer for branchen.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere