SAP

IT

Online konference- Bedre EDI til SAP

Bruger I alt for meget tid på at onboarde nye EDI-partnere, fordi I hver gang må involvere nogen fra IT? Er jeres EDI-setup en ”black box”, der gør det svært at finde den rigtige information og svare på supportspørgsmål fra kolleger og samhandelspartnere?

Indhold fra partner

IT

AI kan styrke bæredygtighed i supply chains

Kunstig intelligens kan hjælpe virksomheder i adskillige brancher med at løfte bæredygtigheden i sine forsyningskæder, bl.a. gennem bedre overblik og dataanalyse.

Branchenyt

Danske SAP-medarbejdere tilbydes frivillig fratrædelse

En del af de ansatte i SAP’s danske afdeling har fået tilbud om frivillig fratrædelse. Det sker som led i en større sparerunde.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Markant løft i kvaliteten af salgsforecast reducerer lagerbindingen med min. 15%

Royal Greenland har fået reduceret sin arbejdskapital gennem et samarbejde med Perito Consulting. Et af de centrale midler var et højere niveau på forecastmodeller gennem SAP.

Indhold fra partner

Branchenyt

Linco Food System vinder pris for bedste ERP-projekt

Virksomheden Linco Food System har vundet den nyindstiftede pris for bedste ERP-projekt 2013.

Indhold fra partner

Produktion

Sauer-Danfoss genopfinder sig selv

Sauer-Danfoss blev næsten knock-outet af finanskrisen i 2008/09. I dag er virksomheden lønsom som aldrig før. Én af årsagerne er en helt ny forsyningskæde, hvor skarp anvendelse af it spiller en nøglerolle.

Planlægning

ALIGN YOUR DECISION-MAKING WITH SAP IBP

To support your business, your supply chain planning decisions must be consistent across functions and horizons.

Indhold fra partner

IT

Nordens virksomheder satser på den tredje platform

Nordiske virksomheder investerer benhårdt i den tredje platform. Det er nødvendigt, hvis de skal klare den hårde konkurrence, hvor bruger- og kundeoplevelsen bliver afgørende, viser rapport fra IDC.

IT

Big data skal tænkes mobilt

Det skal være lettere og hurtigere for virksomheder at omdanne information til konkurrencefordele, fastslår SAP, der er klar med en ny cloudbaseret tjeneste.

Indhold fra partner

Branchenyt

SAP skal udvikle de globale standarder for teleindustrien

SAP bliver medlem af FN’s organ for telekommunikation og skal dermed være med til at udvikle fremtidens standarder og retningslinjer for branchen.

IT

Carlsberg vælger Accenture til SAP-løsning

Accenture skal levere en ny SAP-løsning til Carlsberg på det europæiske marked. Løsningen skal bidrage til at effektivisere bryggeriets processer og forbedre kundeservicen.

Indhold fra partner

IT

In-Memory transformerer business analytics

Hvornår fik du sidste fremkaldt en film fra dit kamera? Det er nok cirka 10 år siden. Fotografering er en teknologi udviklet gennem næsten 200 år.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere