04.06.2021  |  IT

Kører du SAP Business One, og har brug for at automatisere din elektroniske samhandel?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Har du SAP Business One som ERP-system? Bruger din virksomhed en masse tid og ressourcer på manuel indtastning af ordrer og fakturaer? Og er du måske blevet mødt med behov / krav for elektronisk dokumentudvekling fra dine samhandelspartnere?

TrueCommerces integrationsmodul til SAP Business One sikrer, at ordrer, fakturaer og andre elektroniske dokumenter nemt og effektivt sendes videre til dit SAP Business One-system.

Det gør det let for dig at overholde dine kunders EDI-krav (den elektroniske udveksling af data mellem dine kunder og leverandører), da processen bliver automatiseret, og det frigiver derfor tid til, at du kan fokusere på din kerneforretning, og andre vigtige hverdagsopgaver, din virksomhed står overfor.

Datasheet: Managed Service

Overlad drift og support af din EDI til TrueCommerce med en Managed Service, og bliv klogere på hvad denne løsning kan tilbyde og betyde for din virksomhed.

LÆS MERE HER

Datasheet: SAP Business One

Få det maksimale ud af dit SAP Business One-system med fuld integration til dine kunder og leverandører.

LÆS MERE HER

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere