02.06.2021  |  IT

Hvordan klarer dine konkurrenter deres elektroniske samhandel?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Som leverandør befinder du dig måske i den situation, hvor du mærker et stigende behov for at effektivisere og automatisere din samhandel med kunder og leverandører, så du kan styrke din forretning.

Du bliver sikkert mødt med en masse krav fra dine kunder, og for at stå stærkt i forhold til konkurrenterne, er det vigtigt, at du tager godt hånd om din elektroniske samhandel.

Nedenfor kan du læse, hvordan to førende producenter har grebet deres elektroniske samhandel an, og få noget inspiration.

Kundehistorie: Carrington Farms

Læs hvordan den førende nordamerikanske fødevareproducent Carrington Farms har øget deres effektivitet og reduceret omkostningerne med EDI-integration til SAP Business One. Med EDI er de blevet i stand til at forbedre samhandlen med store kunder som Walmart, Target, Costco og Amazon.

HENT KUNDEHISTORIEN

Kundehistorie: Winning Streak Sports

Ved at integrere til verdens største globale online markedsplads Amazon har Winning Streak Sports – førende producent af sportstøj, udstyr og uniformer – effektiviseret hele deres supply chain.

HENT KUNDEHISTORIEN

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere