07.09.2021  |  SCM 4.0

PostNord Logistics tager næste skridt mod en fossilfri fremtid

Indhold fra partner Hvad er dette?

Til efteråret 2021 byder PostNord Logistics 10 nye biogaslastbiler velkommen i flåden, og tager dermed næste vigtige skridt i den grønne strategi.

I sidste uge kunne vi løfte sløret for vores nye Co2-regnskab, som viste en samlet Co2-reduktion på vores interne flåde siden 2019 på 73%. Den flotte reduktion er primært drevet af implementeringen af HVO100 biodiesel på vores lastbiler, ligesom at en øget fyldningsgrad i bilerne, ved brug af pallestativer fra Spaceinvader, sparer hver 8. lastbil på vejene væk.

Nu tager vi næste skridt i ambitionen om at blive en fossilfri logistikudbyder i 2030, idet vi udvider vores flåde med 10 biogaslastbiler. Leasingen af de nye biogaslastbiler forventes at reducere vores Co2-udslip med yderligere 850 tons pr. år. Satsningen bliver den største i Danmark med biogas som drivmiddel for en enkelt virksomhed. Senere på året vil vi ligeledes opføre vores egen biogas-tankanlæg ved PostNord-terminalen i Brøndby.

”Vi har en meget klar og målrettet ambition i PostNord Logistics om at blive den grønneste logistikleverandør i Danmark. Vi føler os forpligtet til at trække i førertrøjen og hjælpe den grønne omstilling på vej i branchen. Med implementeringen af biogaslastbiler tager vi hul på fase to i vores grønne omstilling, som er at få den sidste del af vores flåde over på biobrændstof ” siger Jakob Manori, CEO for PostNord Logistics. 

Mere fra PostNord Logistics A/S

PostNord Logistics A/S

www.postnord.dk

PostNord Logistics A/S blev etableret i 2009 og er et datterselskab til PostNord Group AB. Vi tilbyder løsninger indenfor transport og logistik af gods- og kurerforsendelser, og er herigennem med til at styrke kerneforretningen i PostNord Danmark indenfor brev- og pakkedistribution.PostNord Logistics A/S tilbyder en bred produktportefølje af følgende services til og fra Danmark og i hele Norden:Pa…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere