07.09.2021  |  SCM 4.0

PostNord Logistics tager næste skridt mod en fossilfri fremtid

Indhold fra partner Hvad er dette?

Til efteråret 2021 byder PostNord Logistics 10 nye biogaslastbiler velkommen i flåden, og tager dermed næste vigtige skridt i den grønne strategi.

I sidste uge kunne vi løfte sløret for vores nye Co2-regnskab, som viste en samlet Co2-reduktion på vores interne flåde siden 2019 på 73%. Den flotte reduktion er primært drevet af implementeringen af HVO100 biodiesel på vores lastbiler, ligesom at en øget fyldningsgrad i bilerne, ved brug af pallestativer fra Spaceinvader, sparer hver 8. lastbil på vejene væk.

Nu tager vi næste skridt i ambitionen om at blive en fossilfri logistikudbyder i 2030, idet vi udvider vores flåde med 10 biogaslastbiler. Leasingen af de nye biogaslastbiler forventes at reducere vores Co2-udslip med yderligere 850 tons pr. år. Satsningen bliver den største i Danmark med biogas som drivmiddel for en enkelt virksomhed. Senere på året vil vi ligeledes opføre vores egen biogas-tankanlæg ved PostNord-terminalen i Brøndby.

”Vi har en meget klar og målrettet ambition i PostNord Logistics om at blive den grønneste logistikleverandør i Danmark. Vi føler os forpligtet til at trække i førertrøjen og hjælpe den grønne omstilling på vej i branchen. Med implementeringen af biogaslastbiler tager vi hul på fase to i vores grønne omstilling, som er at få den sidste del af vores flåde over på biobrændstof ” siger Jakob Manori, CEO for PostNord Logistics. 

Mere fra PostNord Logistics A/S

PostNord Logistics A/S

www.postnord.dk

PostNord Logistics A/S blev etableret i 2009 og er et datterselskab til PostNord Group AB. Vi tilbyder løsninger indenfor transport og logistik af gods- og kurerforsendelser, og er herigennem med til at styrke kerneforretningen i PostNord Danmark indenfor brev- og pakkedistribution. PostNord Logistics A/S tilbyder en bred produktportefølje af følgende services til og fra Da…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere