24.11.2017  |  Lager & distribution

PostNord går Black Friday-travlhed i møde

Fra i dag og ind i næste uge venter nogle travle dage for PostNord, som følge af butikkernes tilbudsfest ’Black Friday’. Distribueringsopgaven forventer at slå alle tidligere rekorder.

PostNord er klar til en af de travleste uger på året. Når forbrugerfesten Black Friday i dag får tusindvis af shoppingglade danskere til at klikke ’køb’, vil det i weekenden og ind i næste uge i den grad kunne mærkes hos både butikkerne og distributions- og fragtselskaberne:

”Vores prognoser viser, at vi i år skal ud med 15 procent flere pakker end sidste år, og det er flere pakker end nogensinde før. Det bliver en kæmpe opgave, som vi har forberedt os godt på, og vi har al materiel og mandskab på gaden til at levere danskernes pakker i den kommende uge”, siger Jørgen Fischer, e-handelsrådgiver i PostNord.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: PostNord tester ny leveringsmetode

De fleste butikker plukker og pakker i løbet af weekenden, mens de helt store netgiganter har aftaler med PostNord om flere ekstra afhentninger i løbet af fredag nat, så kunderne allerede kan hente deres pakker i løbet af i morgen lørdag. Det betyder, at der vil være ekstra travlt fra i nat og i hele næste uge, fortæller Jørgen Fischer.

”Black Friday giver susende travlhed hos PostNords chauffører, terminaler, postbude og ikke mindst på posthusene. Travlheden vil strække sig over hele næste uge i takt med at forsendelserne bliver klar til afhentning hos netbutikkerne”, siger Jørgen Fischer.

Læs også: PostNord går i laboratoriet

PostNord har i løbet af 2017 udvidet forretningen med endnu en pakketerminal, så der udover i Aalborg, Brøndby, Aarhus og Taulov nu også bliver sorteret pakker i Herning.

-CHM

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere