Online

Innovation

Matematisk beregnet design skal mindske CO2-udslip

Projektet Easy-E har som et klar mål at skabe mere energieffektive produkter til dansk industri. Sammen med partnere i industrien og universitetsverdenen arbejder projektet på at anvende termisk topologioptimering til at sænke CO2 udledningen samt forene udvikling, produktion og efterspørgsel i den grønne omstilling.

Strategi & ledelse

Online/offline-samspil bliver alfa omega for handelsvirksomheder

Coronakrisen har sat sine spor i de danske forbrugsmønstre. E-handlen er steget markant, og gør-det-selv-projekter vinder større indpas. Men selvom restriktionerne ophæves, skal handelsvirksomheder ikke forvente, at alt vender tilbage til normalen. Flere kunder vil forblive på nettet – eller et sted imellem det online og offline.

Branchenyt

Case: SkatePro: Stigende e-handel kræver effektiv lagerløsning

Hos Europas største skateshop, SkatePro, oplever man en enorm vækst inden for e-handel og eksport. Derfor har virksomheden løbende investeret i mere lagerplads og senest en ny online scannerløsning til lageret, som sikrer hurtig vareregistrering.

Indhold fra partner

IT

Logistikbranchen har brug for store it-investeringer

Hvis danske logistikvirksomheder skal klare sig i konkurrencen og ruste sig mod potentielle trusler fra nye prisportaler, skal der investeres tungt i it og udviklingen af medarbejdere. Sådan lyder meldingen fra den danske logistikvirksomhed Scan Global Logistics.

IT

Mærsk vil have større del i internethandlen

A.P. Møller-Mærsk ønsker at være mere på banen, når det kommer til internethandel og digitalisering.

Lager & distribution

Nemlig.com åbner Skandinaviens største dagligvarelager

Nemlig.com åbner Skandinaviens største varelager inden for dagligvarer på nettet for at tilbyde kunderne et større varesortiment, bedre priser og mere fleksible leveringsmuligheder.

Indhold fra partner

Branchenyt

Derfor er pålidelig forecast-automatisering nøglen til succes for omnichannel dagligvarebutikker

Dagligvareforhandlere, der implementerer en omnichannel-strategi, bør anvende en transparent supply chain management -løsning, som tilbyder pålidelige og automatiserede forecasts.

Indhold fra partner

Branchenyt

WMS leveret via Cloud løsning.

Apport leverede hele vores WMS løsning online til Spelbutiken.se.

Indhold fra partner

IT

Gør som +6.500 andre....

Hos Fyns Kran Udstyr har du, med et login, mulighed for at se dine kundespecifikke priser online på mere end 10.000 produkter!

Indhold fra partner

IT

DB Schenker går forrest med ny online markedsplads

Transport- og logistikvirksomheden DB Schenker har tegnet millionkontrakt med den globale online markedsplads uShip. Derved bliver DB Schenker blandt de første i Europa til at få en online markedspladsplatform.

Branchenyt

Stadig småt med online handel af dagligvarer i Danmark

Andelen af danskere, der køber dagligvarer på nettet, er forholdsvis beskeden, og har stort set ikke ændret sig de sidste fire år, viser ny undersøgelse.

Branchenyt

Amazon forventer kraftig vækst i Indien

Nethandelsgiganten Amazon har store forventninger til Indiens vækst som marked og regner med, at det vil blive koncernens næststørste inden for en overskuelig fremtid.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere