01.12.2020  |  Branchenyt

WMS leveret via Cloud løsning.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Apport leverede hele vores WMS løsning online til Spelbutiken.se.

Hvad er dit yndlings brætspil?

Måske er du mere til film eller kortspil? Ligegyldigt hvad så leverer Spelbutiken.se alt lige fra de seneste spil, gamle klassikere, brætspil, spillekonsoller, film og TV, merchandise og kortspil.

Og faktisk køber Retrospelbutiken, en afdeling af Spelbutiken.se, dine brugte spil. Du kan altså både købe brugte spil eller sælge dine gamle spil, der alligevel ligger og samler støv.

Det vi så gerne vil påpege i denne sammenhæng er, at Apport har leveret vores WMS til Spelbutiken.se, således deres brug af lager, arbejdsprocesser og lageropsætningen bl.a. er blevet optimeret.

Når ja så tog projektet endda kun omkring 10 uger fra start til slut, og Apport leverede hele løsningen online. Vi fik altså udviklet integrationen til Spelbutiken.se ordresystem via vores standard API, opsat og klargjort terminaler, underviste og holdte møder – alt sammen online.

Så selv i disse Corona tider, kan vores WMS leveres via en cloud løsning. Og det var lige præcis dét, vi gjorde, til Spelbutiken.se.

PS: Spelbutiken.se er også del af Coolshop familien, som Apport også har leveret WMS til.

Vil du læse mere om Apport, så tjek vores nye hjemmeside ud: https://apportsystems.dk/

Mere fra Apport Systems A/S

Apport Systems A/S

www.apportsystems.dk

Apport Systems er sparringspartner på WMS området. Vi leverer til 100% fastpris, sikrer procesoptimering samt forankring i organisationen.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere