22.06.2021  |  Branchenyt

Nyt samarbejde mellem SG Produktion og Curit

Indhold fra partner Hvad er dette?

SG Produktion, som er specialist i belysning til bolig- og projektmarkedet har indgået samarbejde med Curit omkring en foranalyse af mulighederne for at benytte IFS Applications som deres fremtidige ERP-system.

I udvælgelsen af en samarbejdspartner har der været vigtigt for SG Produktion at få en solid leverandør med god erfaring til at forestå arbejdet og samtidig finde et system, der kan matche virksomhedens nuværende og fremtidige behov.

”Efter mange år med et skræddersyet ERP-system, havde vi brug for et ERP-system, der kunne matche vores behov og en leverandør, som gav os følelsen af at være i trygge hænder. Det har vi fundet hos IFS og Curit – og derfor er vi nu sammen med Curit i gang med en foranalyse af IFS Applications.” siger Thomas Hansen, CFO hos SG Produktion.

Et samarbejde omkring en foranalyse indgås for at gennemgå virksomhedens behov, og matche den op imod IFS Applications og Curits viden om best practice. Konkret så gennemgår konsulenterne virksomhedens behov, og designer derefter en prototype løsning, som skal vise, hvordan IFS Applications i praksis vil løse behovet. Når dette er kendt, kan implementeringsprojektet designes og estimeres langt mere præcist, hvilket er fordelagtigt for både virksomheden selv og Curit.

Hos Curit er vi glade for samarbejdet og glæder os til at vise hvordan IFS kan understøtte virksomhedens behov: ”SG Produktion har et krævende produktionsplanlægningsbehov hvor man på meget kort tid skal kunne omstille produktionen for at imødekomme kundernes krav. Her ser vi at IFS Applications’ projektrødder giver de rigtige planlægningsværktøjer til at imødekomme dette” siger Peter Eskelund Bering, Partner hos Curit.

SG Produktion blev etableret i 1959 med hovedkvarter i Odense, hvor de beskæftiger over 100 medarbejdere i deres produktion og salgsafdeling. Virksomheden er et datterselskab af SG Armaturen koncernen, som har hovedsæde i Norge og datterselskaber fordelt ud over Europa. 

Læs mere om SG Prduktion her –  https://www.sg-as.com/da

Mere fra Curit ApS

Curit ApS

www.curit.dk

Curit et ERP-konsulenthus med speciale i ERP-systemet IFS Applications Curit ApS er etableret i 2003 af Aase Appel Steffensen og Carsten Kaaber, funderet på deres ekspertise og erfaring som IFS-konsulenter hos IFS Denmark. Kundeporteføljen og den afledte opgavemængde har været støt stigende gennem årene, og heraf har Curit ApS vækstet og h&…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere