12.12.2014  |  IT

Nye apps til erhvervsfolket

IBM og Apple lancerer en række apps, som er tilpasset erhvervslivet. Eksempelvis en app, som kan være til stor hjælp for både flyrejsende og besætningen ved forsinkelser.

Teknologikoncernen IBM har sammen med it-virksomheden Apple skabt ti apps – eller applikationer – til erhvervslivet.

De ti apps henvender sig til forskellige områder, heriblandt detailhandel, transport, telekommunikation og den offentlige sektor. Med de ti apps er det muligt for erhvervsfolk at have big data-analyser lige ved hånden.

Læs også: Sanistål lancerer app til smartphone

Et konkret eksempel er ”The Passenger +”-appen, som gør det muligt for flypersonale hurtigt at ombooke passagerer, der allerede er i luften, så snart personalet ved, at passagererne ikke kan nå det næste fly.

Det er desuden også muligt at få blandt andet ”The Retention”-appen, som hjælper forsikringsfolk med daglige opgaver samt ”The Expert Tech”-appen, som hjælper teknikere med at løse pludselige problemer.

De to virksomheder har løbende gjort brug af IBM’s kendskab til forretningslivet samt virksomhedsteknologier og Apples kendskab til brugervenligt design.

-KLZ

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere