03.11.2020  |  Lager & distribution

Ny ordreplukker udviklet til moderne lagerlogistik

Sammen med Linde har N.C. Nielsen udviklet den fjernbetjente enhed Linde N20 Optipick. Linde N20-serien er udviklet til moderne lagerlogistik, hvor der efterspørges korte leveringstider, høj plukkefrekvens, stram styring af omkostninger og færrest mulige fejl i plukkeprocessen.

Den nye ordreplukker fra Linde og N.C. Nielsen skal gøre manuelt ordrepluk nemmere. Derfor er den designet, så man står foran batteriet med øget udsyn, bedre tilgængelighed og ordrepluk med flere paller ad gangen. Samtidig skal følger den med et tryk på enheden med medarbejderen fra hylde til hylde, så man ikke behøver at vende tilbage til maskinen hver gang.

Modellen skal gøre kunder i stand til at leve op til moderne logistikforventninger, som korte leveringstider, høj plukkefrekvens, stram styring af omkostninger og færrest mulige fejl i plukkeprocessen.

”Med den nye Linde N20-serie er det tekniske niveau for ordreplukkere øget markant. Ingen andre på markedet kan præstere en så avanceret plukketruck. Vi har derfor store forventninger til serien, der giver rige muligheder for at tilpasse løsningen præcist til de aktuelle plukkeopgaver. Desuden viser Linde N20 Optipick-enheden, at Linde teknologisk er helt fremme inden for moderne lagerlogistik”, udtaler salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen.

Alle modeller i plukkeserien kommer med en avanceret dæmpningsteknologi, der absorberer vibrationer og stød undervejs. Generelle designforbedringer skal gøre en travl hverdag betydeligt mindre fysisk belastende. Ligeledes byder de på en række sikkerhedsegenskaber som afrundede kanter på stålchassiset, hastighedsreduktion ved kurvekørsel og kofanger foran. Alt i alt skal det sikre en komfortabel, sikker og omkostningsbevist ordreplukning mellem 1,2 ton og 2,5 ton og i plukkehøjder op til 2,8 meter.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere