22.03.2021  |  IT

Nu samler IFS produkter på én platform

IFS Cloud samler al IFS’ branchefunktionalitet på én API-baseret platform. Indlejret digital innovation skaber hurtigere værdi og giver nye muligheder, uanset om man vælger dele af eller hele IFS Cloud-platformen.

IFS har på et globalt lanceringsevent i dag løftet sløret for den største produktlancering i selskabets historie. IFS Cloud samler alle IFS-produkter på én platform med alle de funktioner, en virksomhed behøver for at kunne organisere sine kunder, medarbejdere og aktiver. Virksomheder kan vælge dele af eller hele palletten fra ERP og CRM til HCM, EAM og FSM.  

Platformen forenkler og giver valgmuligheder til virksomheder, der ønsker at implementere nye forretningsmodeller, få bedre kontrol over deres omkostninger, ekspandere hurtigere og servicere deres kunder bedre. Og virksomheder, der ønsker at skalere, kan nemt tilføje ny funktionalitet og nye moduler, når det passer ind i strategien. 

Læs også: Den digitale fragtplatform Saloodo! kan nu bruges globalt

Den samme fleksibilitet finder man i selve implementeringen. Selvom IFS Cloud er udviklet til skyen, kan platformen også implementeres on-premise på en hvilken som helst lokation. Modsat andre løsninger har man adgang til den samme funktionalitet og brugeroplevelse, uanset hvilken model af IFS Cloud, man vælger.  

”Vores kunders overordnede mål er at effektivisere, kontrollere omkostninger og udvikle bedre produkter og services. Cloud-løsninger er en forudsætning for at realisere de mål. Digitale innovationer skal være lette at tage i brug. De skal være indlejret i de daglige forretningsprocesser, og jeg er sikker på, at IFS vil få succes, hvor andre har fejlet. IFS Cloud er unik og bygget op om kunden i centrum og kundeoplevelser. Jeg er stolt over, at vi igen leverer den værdi, som sætter vores kunder i stand til at levere deres Moment of Service”, siger Darren Roos, CEO i IFS, i en pressemeddelelse.

En række kunder fra forskellige brancher har allerede taget IFS Cloud i brug. Det gælder blandt andet finske Cimcorp Group, som er en førende producent af robotter og automationssystemer. 

Læs også: Transportplatform vil ind på nye markeder

”Produktionsindustrien er meget dynamisk og konkurrencepræget. Derfor er vi konstant på udkig efter teknologier, der sætter os i stand til at arbejde smartere og hurtigere end vores konkurrenter. Vækst er klart et mål, men vi er en global virksomhed, og derfor skal vi have gennemsigtighed i den globale drift, så vi kan målrette vores effektiviseringer, kontrollere udgifterne og identificere nye måder at skabe værdi for vores kunder. IFS Cloud er en platform med næstegenerations teknologi, som bygget til vores branche. Det giver os mulighed for at indfri vores mål og flankere konkurrenterne”, siger teknologidirektør i CimCorp, Jyrki Anttonen. 

Lanceringen af IFS Cloud omfatter også den første installation af IFS Lifecycle Experience. Applikationen indeholder en portal, hvor brugerne kan kontrollere applikationen gennem flere kontaktpunkter med adgang til information, værktøjer og kode. 

- KCP 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere