03.12.2020  |  Lager & distribution

Den digitale fragtplatform Saloodo! kan nu bruges globalt

Saloodo! er en digital fragt platform, der forbinder både afsendere og transportører, samt forskellige markeder med hinanden – nu i hele verden.

Den tyske start-up Saloodo! startede op i Europa for fire år siden. Fragtplatformen har udvidet til nye markeder af flere omgange og gør det nu en sidste gang ved at være til stede globalt.

Den brugervenlige platform gør det muligt for afsendere i for eksempel Europa at planlægge og gennemføre fragt til Mellemøsten uden at skulle bekymre sig om grænsekrydsninger og transportbehandling på tværs af markeder.

”Saloodo! blev grundlagt for fire år siden. Siden dag et har vores mål været at tilbyde vores kunder reel merværdi og gøre deres liv nemmere. Med det in mente har vi givet os selv friheden til at udvikle funktioner, der passer til vores kunders behov i forskellige markeders. Men nu er det tid til at bringe det hele sammen i én platform, så Saloodo! kunder hele verden rundt kan få gavn af vores indsats”, siger virksomhedens CEO Thomas Grunau i en pressemeddelelse.

Læs også: Freja Transport & Logistics og SDK A/S fusionerer

Med udvidelsen får kunder overalt nu også muligheder for at benytte sig af de tjenester, der ellers kun var tilgængelig i visse regioner før. For eksempel kan europæere nu også tilvælge forsendelse med konvoj, som førhen kun var tilgængeligt i den mellemøstlige region. Det giver større sikkerhed til afsendere af værdifuldt fragtgods.

Vigtigst af alt er den økonomiske fordel, som Saloodo! nu kan tilbyde virksomheder globalt. Vicedirektør Anja Kappus fortæller: “Vi arbejder allerede med en række globale spillere. Disse kunder har en høj grad af digitalisering, og de operer med lethed i hele verden. I forhold til deres transport- og logistikleverandører ser det ofte anderledes ud, hvilket resulterer i forstyrrelser i virksomhedernes forsyningskæde. Med den globale digitale vejfragtplatform, kan vi hos Saloodo! gøre disse processer mere effektive og økonomiske – i hele verden”.

- KCP

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere