24.11.2020  |  Branchenyt

Transportplatform vil ind på nye markeder

Den svenske virksomhed Advanem har tiltrukket både nye kunder og investeringer – senest fra Volvo Group Venture Capital. Med ny kapitaltilførsel vil virksomheden bevæge sig ind på nye markeder og fortsætte med at udvikle markedspladsen med nye ydelser og tilbud.

Advanems transportplatform skal vokse: Den skal både dække flere markeder og kunne tilbyde mere, skriver grundlæggerne i en pressemeddelelse. En ny investering fra Volvo Group Venture Capital skal være med til at sikre denne udvikling.

Advenam er en digital markedsplads, som har haft for mål at flytte magt fra transportsælgeren til transportkøberen ved at øge gennemsigtigheden omkring priser, leveringstider, CO2-udslip og data for leveringspræcision. Dermed effektiviserer og forenkler virksomheden samarbejdet mellem aktørerne i en global transportkæde. Og det har tiltrukket både kunder og investorer den seneste tid.

Læs også: Eksperter optimistiske om distribution af coronavaccine

”Vores kunder signalerer tydeligt, at de søger nye og mere effektive måder at arbejde på, og at de vil udnytte digitaliseringen. Vi er glade for at kunne tilbyde smarte algoritmer, som optimerer hver enkelt transport ud fra miljøperspektiver, pris eller leveringstid, samtidig med at processen styres automatisk for at give øget forretningsmæssig værdi”, siger Andreas Wramsmyr, adm. dir. og grundlægger af Adnavem.

Teknologi og højere krav

I dag driver Adnavem virksomhed i Sverige, Kina og Singapore. Men inden længe skulle virksomheden gerne kunne tilføje flere lande til listen og dermed vende op og ned på transportbranchen.

”Mange brancher har allerede digitaliseret de mellemmænd væk, hvis primære opgave er at formidle ydelser, og nu er turen kommet til transport- og logistikbranchen. Ny teknologi giver os nye muligheder, og i takt med at virksomheder stiller højere krav til bæredygtighed og effektivitet, skabes der mere værdi med en datadrevet tjeneste som Adnavem”, fortsætter Andreas Wramsmyr. 

Læs videre i Adnavems eget blogindlæg her

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere