23.04.2020  |  Lager & distribution

Nu leverer Bring til Nærboks

Med en ny aftale om levering til Nærboks, vil Bring gøre det enklere for modtagere uden for de større byer, at hente sine pakker, på et hvilket som helst tidspunkt af døgnet.

Pakkeleverandøren Bring har netop indgået en pilotaftale med Nordic Infrastructure, der driver Nærboks, med det formål at komme nærmere modtageren. Og tirsdag efter påske blev de første Bring pakker leveret til Nærbokse fordelt i hele landet. 

Læs også: Bring klar med elektrisk pakkelevering i 2020

"Konkurrencen om at levere pakker til modtagerne er stor, men det gælder især i byerne. Der er alligevel mange modtagere som ikke bor i byerne. Vi ønsker at komme nærmere modtagerne, derfor har vi også valgt at tage Nærboks ind, da de er placeret i nærområder hvor modtagerne faktisk bor. Vi forventer at flere modtagere vil vælge levering til Nærboks i fremtiden”, siger Per Buus, der salgsdirektør i Bring i Danmark.

Bring oplyser videre, at man til at begynde med specifikt har udvalgt 30 Nærbokse, der hvor man ikke har udleveringssteder i dag. Det skal gøre det enklere for modtagere uden for de større byer at hente pakker på et hvilket som helst tidspunkt af døgnet.

Bring har desuden erfaring fra Norge, hvor man i januar 2020 lancerede løsningen Pakkeboks sammen med SwipBox. Selskabets ambition er at tilføje flere Nærboks til sit netværk, lyder det.

Nærboks er et åbent pakkenetværk med et større antal leveringssteder i Danmark. I følge Nordic Infrastructures administerende direktør, Larm Hem Simonsen, skal der endnu flere til. 

I dag driver vi over 850 Nærbokse fordelt i samtlige kommuner i Danmark, og senere på året vil antallet blive fordoblet til 1.600. Nærboks er en borgernær løsning, og målet er, at alle danskere vil have en Nærboks tæt på deres bopæl, hvor de kan hente og returnere deres pakker 24/7”, siger han. 

Læs også: Bring åbner ny terminal i Greve

Nærboks bliver et supplement til Brings eksisterende udleveringsnetværk og er udvalgt på steder, hvor Bring ikke har eksisterende udleveringssteder. I løbet af sommeren forventer Bring at justere antal og placering af de udvalgte Nærbokse. 

- HCL

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere