04.02.2020  |  Branchenyt

SwipBox Infinity optimeres med nye funktioner

For videre udvikling af SwipBox Inifinty-løsningen, tilbyder softwarevirksomheden SwipBox nu tre funktioner til kunder, der benytter sig af tjenesten.

Danske SwipBox har integreret tre nye funktioner i Nærboksappen, der skal øge bekvemmelighed og lethed ved brug af virksomhedens landdækkende pakkeskabe.

Læs også: Nu opsætter PostNord sine Nærbokse i hele landet

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Det vil fremover være muligt at videregive fuldmagt, hvis man er forhindret i at hente pakken selv og vælge Click & Collect. Foruden den klassiske funktion inkluderer Click & Collect forlængelse af åbningstiderne for butikker, der har en pakkeboks installeret.

Derudover kan forbrugerne i forbindelse med optimeringen aktivere en kørestolsvenlig funktion. Ved at gøre dette, vil den leverede pakke udelukkende blive placeret i pakkeboksens midtersektion.

”Vi er rigtig glade for at kunne introducere disse tre nye funktioner, der markant vil øge bekvemmeligheden for kunderne og give dem endnu flere muligheder i interaktionen med pakkeboksene. For os er det utrolig vigtigt, at løbende udvikle vores produkter for at sikre komfort for forbrugerne”, siger CEO for SwipBox, Allan Kaczmarek.

Læs også: Zalando og PostNord vil bruge privatpersoner som pakkecentraler

Alle tre funktioner er en integreret del af appen og klar til brug i Nærboksappen i Danmark og Pakkeboks i Norge.

- HCL

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere