22.01.2021  |  Innovation

Nomineringsperioden for den Grønne Transportpris forlænges

Nomineringerne til årets Grønne Transportpris skulle offentliggøres på dette års Transportmesse. Den er nu udskudt, og det samme er offentliggøres af nomineringer. Derfor forlænges fristen for at nominere en vognmand, der selv har iværksat gode grønne tiltag i deres virksomhed.

”Det har fra start været hensigten, at afgørelsen af Den Grønne Transportpris skulle offentliggøres på DTL’s stand på Transportmessen”, siger Erik Østergaard, administrerende direktør i DTL, i en pressemeddelelse. Han tilføjer ligeledes, at ”da Transportmessen 2021 blev udskudt til september 2021, er det helt naturligt, at vi også forlænger perioden med Den Grønne Transportpris frem til transportmessen”.

Læs også: Nyt strategisk partnerskab skal styrke transportsektorens grønne omstilling

Den Grønne Transportpris er stiftet af DTL og Jyske Finans med det formål at sætte fokus på de mange grønne tiltag, som de enkelte vognmænd selv iværksætter i deres virksomheder.

Indtil nu har der været fuld gang i artiklerne om de mange spændende og interessante grønne initiativer, som der allerede er gang i ude hos de enkelte vognmænd. Det er artiklerne og de historier fra branchen, der danner grundlaget for nomineringerne til Den Grønne Transportpris. 

”Vi er rigtig glade for den opmærksomhed, der har været om Den Grønne Transportpris”, udtaler Jørgen W. Kristensen, Head of Market i Jyske Finans. ”De første artikler med normeringer kan allerede læses på www.nyetider.nu – og vi har flere gode artikler i pipelinen, som udgives hen over de første måneder af 2021. Forlængelsen af prisen giver os kun tid til at sætte ekstra spot på flere grønne initiativer i branchen og til at få flere vognmænd til at deltage i konkurrencen om prisen”. 

Læs også: Klimarådet: Høj CO2-afgift skal drive grøn omstilling af transporten

Samtidig er juryen, der skal vurdere de mange gode nomineringer, blevet fastlagt. Fire dommere er blevet udvalgt: Thomas Jensen, Transportordfører i Socialdemokratiet, Rune Grøndahl, Partner i KPMG Acor Tax, Helle Bjerrum Holm, Miljøkoordinator hos Aalborg Vognmandsforretning A/S, Finn Bjerremand, Teknisk konsulent hos DTL-Danske Vognmænd.  

- KCP

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere