20.04.2021  |  Lager & distribution

Logistikløsninger til e-commerce virksomheder i vækst

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det kommer efterhånden næppe som en overraskelse for nogen, at e-handlen stormer frem og online handel har vundet indpas hos danske og internationale kunder. Er du en af dem?

Få et logistik set-up, som er tilpasset din forretning

Hos PostNord Logistics bakker vi op om udviklingen ved blandt andet at tilbyde skræddersyede tredjepartslogistikløsninger til de mange e-commerce virksomheder!

Har du en webshop med et behov for øget lagerkapacitet, kan du vælge at outsource din lagervirksomhed til os. Med vores lager centralt placeret i Danmark og Sverige sørger vi for opbevaring af dine produkter, planlægning af din logistik, pluk og pak samt transport til og fra lageret. Derudover tilbyder vi en lang række value-added services, som er tilpasset lige netop dit behov. 

Med vores 360 graders løsning sparer du tid og besvær i din værdikæde, ide vi varetager nogle af de vigtigste led i din forsyningskæde. Du kan derfor holde fokus på udvikling af dine produkter og virksomhed i en travl tid!

Med PostNord som din logistikpartner får du desuden en fleksibel og omkostningseffektiv løsning, da vi f.eks. kan flytte vores medarbejdere mellem kundeopgaver og dermed håndtere volumenudsving og andre væsentlige variabler. Vi kan derfor tilpasse vores set-up til din forretning. 

Skal vores Senior Supply Chain Specialist hjælpe dig?
Er du nysgerrig på vores koncept, er du velkommen til at læse meget mere her. Vores dygtige Senior Supply Chain Specialist, Henrik Szymanski står også til rådighed, hvis du ønsker at få en uforpligtende vurdering af dit nuværende logistik set-up. Med hans store ekspertise på området, kan han rådgive dig på bedste vis. 

Henrik træffes på +45 52 28 73 01 eller pr. mail på henrik.szymanski@postnord.com

Mere fra PostNord Logistics A/S

PostNord Logistics A/S

www.postnord.dk

PostNord Logistics A/S blev etableret i 2009 og er et datterselskab til PostNord Group AB. Vi tilbyder løsninger indenfor transport og logistik af gods- og kurerforsendelser, og er herigennem med til at styrke kerneforretningen i PostNord Danmark indenfor brev- og pakkedistribution.PostNord Logistics A/S tilbyder en bred produktportefølje af følgende services til og fra Danmark og i hele Norden:Pa…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere