07.12.2016  |  Strategi & ledelse

Lego får ny adm. direktør med SCM-baggrund

Lego Koncernen har pr. 1. januar ansat Bali Padda som ny adm. direktør. Den nye direktør har mange års erfaring med Supply Chain Management.

Fra den 1. januar 2017 er Bali Padda Lego Koncernens nye adm. direktør. Bali Padda kommer fra en stilling som Chief Operations Officer i koncernen, og han overtager direktørposten fra Jørgen Vig Knudstorp. Det oplyser Lego på sin hjemmeside.

Læs også: Lego vil bruge 1 milliard kroner på at få bæredygtige klodser

”Jeg er utroligt beæret over at få denne mulighed. Det er en kæmpestor og spændende opgave, og jeg glæder mig til den. Jeg har en meget stærk passion for vores produkt og vores brand, og jeg ser frem til at fortsætte den strategiske retning, som vi har lagt for virksomheden”, siger Bali Padda om sin nye funktion.

God erfaring med SCM
Bali Padda har været ansat i Lego i 14 år og har gennem de seneste ti år været medlem af den øverste ledelse. Han har derudover stor erfaring med Supply Chain Management som både Head of Global Supply Chain fra 2005-2006 og Executive Vice President of Global Supply Chain fra 2006-2011.

“Bali Padda har skabt fantastiske resultater i Lego Koncernen med over 14 års erfaring, især inden for funktioner i supply chain, men senest også med fokus på udvikling af medarbejdere og organisationen. Bali har vist evne til at drive de ændringer, der har været nødvendige i driften”, siger Niels Jacobsen, bestyrelsesformand i Lego.

Læs også: Lego lukker pakkeri i Billund

Den afgående adm. direktør, Jørgen Vig Knudstorp, kommer til at stå i spidsen for den nye enhed ’Lego Brand Group’.

- KLZ

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere