28.07.2022  |  Branchenyt

Las os introducere jer til Winmate’s fantastiske produkter

Indhold fra partner Hvad er dette?

BB Data forhandler udvalgte produkter fra Winmate. Læs her om et af deres nyeste produkter nemlig M116K terminalen, som nogle af vores kunder allerede har fået glæde af.

Vi vil gerne introducere jer for den unikke M116K - En yderst robust tablet i meget høj kvalitet. Den kan varetage et hav af opgaver og benyttes til mange formål.

Læs mere om M116K her

Vi er meget glade for samarbejdet med Winmate. De leverer nogle produkter i topklasse, der performer virkelig godt. Winmate har eksisteret i mere end 25 år og fortsætter med at udvikle yderst robuste og højteknologiske produkter til mange forskellige typer brancher. I fokus er altid robusthed, solidt kendskab til brancher, tidløst design og gennemtestet teknologi. Det kendetegner alle produkter fra Winmate. 

Er M116K det rigtige valg for jer? Kontakt os på 44 85 02 30 og hør mere om produktet eller andre tablets.

Mere fra BB Data Teknik A/S

BB Data Teknik A/S

www.bbdata.dk

Vi leverer totalløsninger til din virksomhed BB Data har fokus på professionel effektivisering af IT løsninger til lager- og logistik virksomheder samt en lang række andre brancher. Vi har specialiseret os i labelprintere, stregkodescannere, håndterminaler, truck computere, trådløse netværk, fragtlabels & mærkning. Lad os…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere