21.09.2022  |  Branchenyt

Case: Lemvigh-Müller har fået helt nye håndterminaler og scan-selv i butikken fungerer nu optimalt

Indhold fra partner Hvad er dette?

Læs med her hvis du vil vide, hvordan Lemvigh-Müller A/S projekt med at få udskiftet deres gamle CK3 scannere og meget mere forløb.

Lemvigh-Müller stod over for en stor opgave med at få udskiftet deres gamle CK3 håndterminaler. De er kunder i forvejen og langvarige samarbejdspartnere hos BB Data. Det var derfor naturligt at kontakte BB Data for hjælp til at løse opgaven, fortæller Anders, som er IT teknikker hos Lemvigh-Müller.

Opgaven bestod i at udskifte de gamle håndterminaler, lave nyt bruger interface og implementering af en delvis intern cloudbaseret løsning fremfor en løsning, der ligger på deres server. Deres management system er blevet cloudbaseret og er integreret med deres ERP system.

Du kan læse hele kundecasen her

Mere fra BB Data Teknik A/S

BB Data Teknik A/S

www.bbdata.dk

Vi leverer totalløsninger til din virksomhed BB Data har fokus på professionel effektivisering af IT løsninger til lager- og logistik virksomheder samt en lang række andre brancher. Vi har specialiseret os i labelprintere, stregkodescannere, håndterminaler, truck computere, trådløse netværk, fragtlabels & mærkning. Lad os…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere