04.01.2023  |  Branchenyt

Case: Sådan har Mequ fået digitalt overført produkt serienummer til fortrykt label

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mequ har fået digitalt overført produkt serienummer til label og distributører har skabt effektivt overblik i produktionen. Læs mere om forløbet og samarbejdet her.

Mequ kontaktede os, da de stod overfor nogle nye krav i forhold til, hvordan deres produkter bliver mærket med stregkode.

Kravene og nye ønsker til digitale data stammer fra hhv. regulatoriske krav til medicinsk produkt og egne distributører, hvor sidstnævnte ønsker, at Mequ’s transportable blodopvarmer mærkes med en fælles serienummerlabel.

Serienummeret skal fremgå på en label på selve produktet og en label på kassen, produktet pakkes i.

Klik på linket for at læse hele kundecasen om Mequ

Mere fra BB Data Teknik A/S

BB Data Teknik A/S

www.bbdata.dk

Vi leverer totalløsninger til din virksomhed BB Data har fokus på professionel effektivisering af IT løsninger til lager- og logistik virksomheder samt en lang række andre brancher. Vi har specialiseret os i labelprintere, stregkodescannere, håndterminaler, truck computere, trådløse netværk, fragtlabels & mærkning. Lad os…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere