19.10.2022  |  IT

Winmate laver solidt udstyr til lager og logistik branchen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mød vores samarbejdspartner Winmate Inc.. I mere end 25 år har de lavet produkter til en lang række brancher. Særligt har BB Datas kunder stor glæde af deres produkter til lager og logistikbranchen.

Vi er glade for samarbejdet med Winmate og forhandler en del af deres produkter. Som eksempel laver Winmate nogle fantastiske og robuste truck computere, der er skabt til hårde lagermiljøer.

Læs mere om:

FM12E  https://lnkd.in/esdXur7z
M116K  https://lnkd.in/exFn99UX

Kontakt os på 44850230 for at høre mere om Winmate og deres produkter til lager og logistik. Vi rådgiver jer om, hvilke produkter I kan få glæde af. 

Mere fra BB Data Teknik A/S

BB Data Teknik A/S

www.bbdata.dk

Vi leverer totalløsninger til din virksomhed BB Data har fokus på professionel effektivisering af IT løsninger til lager- og logistik virksomheder samt en lang række andre brancher. Vi har specialiseret os i labelprintere, stregkodescannere, håndterminaler, truck computere, trådløse netværk, fragtlabels & mærkning. Lad os…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere