Langebæk A/S

www.langebaek.com

Branche/Sektor:

Konsulentvirksomhed

Om

Langebæk er et supply chain-konsulenthus med stærke operationelle kompetencer. Hos os får du rådgivning om optimalt vareflow i forsyningskæden på alle niveauer og i øjenhøjde.

Har I brug for sparring til effektivisering af jeres virksomhed inden for SCM, lagerindretning, produktion, materialeflow, distributionsnetværk o…

Læs mere  

Om

Langebæk er et supply chain-konsulenthus med stærke operationelle kompetencer. Hos os får du rådgivning om optimalt vareflow i forsyningskæden på alle niveauer og i øjenhøjde.

Har I brug for sparring til effektivisering af jeres virksomhed inden for SCM, lagerindretning, produktion, materialeflow, distributionsnetværk og de dertil hørende processer, kan vi hjælpe!

Kontaktpersoner

Lars Bek Jensen

Partner

Peter Gyldendal

CEO & Partner

IT

Dansk opkøb af belgisk RFID-specialist skal skabe bedre tid til de varme hænder på sygehuse

Den midtjyske virksomhed Zystm har netop købt den belgiske virksomhed Mattteo. Det betyder, at Zystm tilbyder hele pakken, altså både ’hardware’ i form af inventar og ’software’ i form af RFID-teknologi. RFID har stort potentiale for at automatisere varegenopfyldninger og gøre hverdagen lettere for hospitalernes travle personale.

Strategi & ledelse

17 SCM-eksperters bud på 2018 - del 2

SCM.dk har spurgt 17 SCM-eksperter om, hvad de forventer vil fylde mest i 2018. Svarene afspejler, at ledelse af forsyningskæden er en mangfoldig opgave. Eksperternes bud dækker alt fra data, digitalisering og disruption over S&OP og kompetenceudvikling til strategi og innovation. Der er masser af inspiration til, hvordan du kan slibe supply chain-knivene og være klar til 2018. Dette er anden del.

IT

Materialehåndtering taber flyvehøjde i USA, men vokser i Norden

En amerikansk undersøgelse konkluderer, at det amerikanske marked for materialehåndtering taber hastighed fra 2011 til 2012. Der er ifølge undersøgelsen udsigter til en mindre nedgang i 2012. Tre ud af fire danske eksperter forventer i en uvidenskabelig rundspørge, at det danske og nordiske marked vil vokse i 2012. Læs hvilke teknologier der rykker i 2012.

Jobs

BÆREDYGTIGHEDS- OG SUPPLY CHAIN KONSULENT

Brænder du for bæredygtighed og kombineret med at have stærke kompetencer inden for logistik og SCM? Langebæk søger bæredygtigheds- og supply chain konsulent til det danske hovedkontor.

Frist: Snarest muligt Københavnsområdet

Navnenyt

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere