Kødhuset reducerer klimaaftrykket for levering med 75 procent
Den førende kødleverandør Kødhuset vælger Gordon som sin leveringspartner. Skiftet betyder, at leveringen går fra en kølekæde med flamingokasser og kølemidler til Gordons temperaturstyrede leverancer, der reducerer klimaaftrykket og øger fødevaresikkerheden.
”Vi er stolte af at samarbejde med Kødhuset om at fremme bæredygtighed og fødevaresikkerhed. Sammen stræber vi efter at skabe en positiv forandring i branchen og bidrage til en mere ansvarlig brug af ressourcer”, siger Ali Ghoce, CEO hos Gordon.
Kødhuset forsyner både restauranter og cateringfirmaer samt privatpersoner i hele Danmark med udskæringer af dansk kød af høj kvalitet. For at sikre, at alle leverancer holder en jævn temperatur, skifter de nu til Gordons aktive kølekæde, hvor alle terminaler er nedkølede, og hele flåden består af kølebiler. Det gør det muligt for slagteriet at erstatte isolerende flamingokasser og kølemidler som is med almindelige papkasser, hvilket reducerer kuldioxidækvivalenten per leveret pakke med 75 procent. Med Gordons HotBot-temperaturovervågningssystem kan kørselslederne overvåge køretøjernes temperatur i realtid og handle med det samme, hvis der opstår et problem.
Læs også: Aarhus Havn tilbyder nu opladning til lastbiler
”Valget af Gordon var en no-brainer. Vi sætter altid kvalitet først, og fødevaresikkerhed er en prioritet for os. Nu kan vi være sikre på, at kødet håndteres sikkert og køligt hele vejen til vores kunder”, siger Omid Sheikulislami, Senior Operations Manager hos Kødhuset.
”Vi er glade for at kunne hjælpe Kødhuset med en leveringsløsning, der giver et reduceret klimaaftryk, reducerede omkostninger og en rigtig god leveringsoplevelse for deres slutkunder”, siger Ludvig Okmian, Account Manager DK hos Gordon.
Kilde: Gordon
/ PiB