26.01.2021  |  Lager & distribution

Investeringsbank opkøber eftertragtet lager- og logistikejendom

Den nordiske investeringsbank Pareto Securities har købt en eftertragtet logistik- og lagerejendom i Tinglev for mere end 100 mio. kr. CBRE har formidlet handlen på vegne af sælgeren Ejendomsselskabet Casa Nord/Røsler Holding A/S.

En strategisk velplaceret logistik- og lagerejendom på 23.170 m2 i Tinglev i Sønderjylland er kommet på nye hænder. Det er den nordiske investeringsbank Pareto Securities, der har købt ejendommen af Ejendomsselskabet Casa Nord/Røsler Holding i en handel til 115 millioner kroner.  

Erhvervsejendomsrådgiveren CBRE har rådgivet sælger i handlen, og interessen har været stor for ejendommen, der er opført i 1995, og som i 2017 blev energioptimeret. 

Læs også: Netbutikker holder i højere grad deres lager in-house

Købet af logistik- og lagerbygningen i Tinglev følger i forlængelse af, at Pareto Securities har erhvervet en række velbeliggende logistikejendomme langs motorvej E45 og i Storkøbenhavn.  

”Dels ligger ejendommen rigtig godt tæt på grænsen til Tyskland, hvor mange store virksomheder er placeret. Og så er e-handlen eksploderet det seneste år, hvilket har øget efterspørgslen efter lager- og logistik-kapacitet betragteligt,” siger Niels Ole Haagensen, der er Senior Director i CBRE’s Capital Markets-afdeling i en pressemeddelelse.

Ejendommen, der har adresse på Bjerndrupvej 51, er inddelt i fleksible lagerbygninger, og er fuldt udlejet til de solide og velkendte virksomheder Danfoss Power Electronic A/S og Maersk Drilling A/S. Beliggenheden er praktisk, da ejendommen ligger placeret i et erhvervsområde lige udenfor Tinglev, tæt på både station og E45-motorvejen. 

Læs også: Logicenters bygger bæredygtig logistikejendom i Køge

”Vi er rigtige glade for salget og prisen på ejendommen. Samtidig har det har været et meget effektivt og tilfredsstillede forløb med både køber og CBRE,” siger Torben Røsler, der står bag Ejendomsselskabet Casa Nord og Røsler Holding 

Siden Pareto Securities startede deres ejendomsaktiviteter i Danmark for knap 5 år siden, har investeringsbanken gennemført ejendomstransaktioner for mere end DKK 6 mia. og forvalter aktuelt en portefølje med en samlet værdi på over DKK 4 mia. 

- KCP

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere