02.12.2020  |  Lager & distribution

Logicenters bygger bæredygtig logistikejendom i Køge

Første spadestik er nu taget til den nye logistikejendom, som Logicenters bygger til Postnord i Køge. Bæredygtighed er centralt i byggeriet, der vil blive BREEAM-ceritificeret.

Tilbage i juli offentliggjorde Nordens førende udvikler af logistikejendomme, Logicenters, at virksomheden havde indgået en lejeaftale med PostNord om den nye 35.000 kvadratmeter store logistikejendom, som nu bliver opført i Køge. Og forleden kunne parterne så fejre aftalen og samtidig foretage første spadestik ved byggeriet.

“Vi er meget stolte over at være i stand til at udvide vores partnerskab med PostNord. Dette første spadestik er ekstra særligt for os, idet vi også står for hele udviklingen og opførelsen af ejendommen. Jeg er sikker på, at PostNord vil blive glade for dette logistikcenter, der kommer til at opfylde alle deres krav”, siger Matthias Kettelhoit, Head of Logicenters.

Læs også: Postnord bruger fossilfri biodisel og reducerer CO2 med 90 procent

Bygningen har klart fokus på bæredygtighed og vil blive gjort klar til, at der kan etableres solceller på taget, ligesom det vil blive BREEAM-certificeret. Det er en klart beskrevet del af Logicenters' strategi at udvikle bæredygtige faciliteter med lav CO2-udledning og lavt energiforbrug.

“Vi er begejstrede for, at det første spadestik til vores nye logistikejendom nu er taget. På PostNord PTLs vegne vil jeg gerne takke Logicenters for et storartet partnerskab indtil videre og ser nu frem til at kunne flytte ind i den færdige bygning til efteråret 2021”, siger Håkan Lindberg, der er CEO for PostNord TPL A/S i Danmark.

PostNord kan forvente at flytte ind til efteråret 2021.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere