17.11.2020  |  Lager & distribution

Hummel bliver del af centralt erhvervsområde i Padborg

Det dansk-internationale sportsbrand, Hummel, har købt et stykke erhvervsjord af Aabenraa Kommune. På grunden vil virksomheden bygge et lager- og distributionscenter på mere end 22.000 kvadratmeter. Området er et internationalt, strategisk vigtigt erhvervsområde i og omkring Padborg.

”Et lager i Sønderjylland giver os et godt udgangspunkt med kort vej til vores største markeder. Vi er samtidig en international virksomhed med danske rødder, og vi ønsker at fastholde en stor del af vores forretning og forsyningskæde i Danmark. Ønsket er, at vi forbliver i området på lang sigt, så vi forventer, at antallet af lokale medarbejdere vil vokse i de kommende år”, siger Allan Vad Nielsen, Hummels administrerende direktør, i en pressemeddelelse.

Hummel bliver en del af det erhvervsområde, hvor Aabenraa Kommune sidste år solgte en datacentergrund. Grundene ligger lige ved motorvejen E45, hvilket er en attraktiv placering. Planerne for jorden er, fortæller Hummel selv, et automatiseret lager- og distributionscenter, der skal håndterer forsendelser til mere end 30 lande.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Med opkøbet viser Aabenraa Kommune igen, at kommunen orienterer sig efter erhvervslivets forventede behov.

Læs også: Kommune varsler tilsyn med overnatningslokaler i transportbranchen

”I samarbejde med erhvervslivets aktører styrker og understøtter vi konstant de fortsatte store vækstpotentialer i kommunen, som der netop er her, og som jeg er stolt over, at en stor international virksomhed med danske rødder har set. Hummels tilstedeværelse er et synligt signal om, at Aabenraa Kommune på det internationale landkort har en vigtig placering”, siger Thomas Andresen og fortsætter:

”Vi høster frugterne af et langt, strategisk arbejde i området, som vi på trods af coronakrisen formår at gennemføre. Vi vil erhvervslivet, og det er dette salg i mine øjne et synligt bevis på”.

Allan Vad Nielsen, tilføjer:

”Som virksomhed er vi er glade for den interesse, Aabenraa Kommune har vist os, og for det gode samarbejde vi har haft i processen omkring udviklingen af vores distributionscenter”.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere