12.08.2019  |  Strategi & ledelse

Hør om Proshops erfaringer med lagerautomation

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ivan Jæger Christiansen, adm. direktør for webshoppen Proshop, er én af oplægsholderne på konferencen Commerce Excellence 2019. Han vil bl.a. fortælle om, hvordan Proshop har brugt sit robotlager til at forblive konkurrencedygtig i et presset marked.

Bliv klogere på automation, IT og intern logistik, når Element Logic sammen med en række andre partnere inviterer til heldagskonferencen Commerce Excellence 2019 den 8. oktober i Aarhus Musikhus.

På Commerce Excellence kan du møde en række first-movers fra både B2C og B2B-segmentet, som vil dele ud af de erfaringer og udfordringer, de har haft med bl.a. IT-infrastruktur, logistik og Omnichannel-strategi.

Én af dem er Ivan Jæger Christiansen, adm. direktør for den førende danske webshop Proshop. Han vil bl.a. fortælle om, hvordan Proshop bruger et AutoStore-robotlager fra Element Logic til at forblive konkurrencedygtig i et stadigt mere presset marked.

2.500 varer hver dag
Proshop sender 2.500 varer ud til kunderne hver eneste dag i et tempo, der ikke ville være muligt uden hjælp fra en flåde af lagerrobotter.  Robotlageret har øget Proshops lagerplads med 75 procent og reduceret behovet for manuel varehåndtering til et minimum.

Du kan læse mere om Proshops robotlager her: https://www.elementlogic.net/cases/experienced-annual-growth-of-20-percent-after-investing-in-one-of-denmarks-biggest-autostore-installation/

Skal du med til Commerce Excellence 2019? Læs mere om konferencen her

Mere fra Element Logic A/S

Element Logic A/S

http://www.elementlogic.net/

Element Logic er en af Nordens førende systemintegrationer af materialehåndteringsløsninger, herunder robotlagerløsningen AutoStore. AutoStore er en unik robotlagerløsning til intern transport, som anvendes af webshops, grossister og detailhandlen over hele verden. I Danmark bruges AutoStore blandt andet af EET Group, Proshop og Vestas. Takket være Aut…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere